Fort Arabesque Resort

Makadi Bay, Egypten

Apollo
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Hæveautomat
 • Babyseng
 • Legeplads
 • Valutaveksling
 • Elevator
 • Have
 • Lobby/lounge
 • Opbevaring af bagage
 • Udendørs parkering
 • Reception
 • Pengeskab på værelset
 • Shop
 • Souvenir/Gift Shop
 • Restaurant

Afstand

 • Afstand til bymidte: 30000m

Antal

 • Antal swimmingpools: 4

Hotelinformation

I en af Makadi Bays smukkeste bugter ligger Fort Arabesque Resort, Spa & Villas - et hotel omgivet af havet, sanddynerne og bjergene. Her bor du i din helt egen ferieverden med flere restauranter, pools, vidstrakt have og spændende aktiviteter. Med omgivelser kun for voksne gæster byder Fort Arabesque på en afslappende ferie, hvor du kan nyde dit eget egyptiske ferieeventyr.

Hotel Fort Arabesque Resort, Spa & Villas er beliggende ved det krystalklare hav med de egyptiske sanddyner og bjergene som kulisse. Hotellet ligger direkte ved en privat sandstrand, omgivet af en frodig have med farverige blomster og palmer. Du kan snorkle direkte fra stranden og opleve Det Røde Havs smukke verden under havets overflade.

Kun for voksne gæster

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas består af tre dele som kaldes West Bay, the Villas og Fort Arabesque Resort & Spa. De tre dele har sine egne receptioner når du checker ind/ud ved ankomst. West Bay og the Villas byder kun gæster over 16 år velkommen.

Poolområde og privat strand

Ved det frodige poolområde er der fire pools heraf 2 der er opvarmet. Poolen som ligger i West Bay er kun for voksne gæster. Bag poolområdet ligger den private sandstrand og indbyder til badeture i det azurblå Røde Hav. Både ved poolen og på stranden er der gratis solstole og parasoller. Swim up-poolbar.

Bekvemt med All Inclusive

Under dit ophold på Fort Arabesque Resort, Spa & Villas bor du bekvemt med All Inclusive og har adgang til flere restauranter. Hovedrestauranten, som består af fem restauranter i en, serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, som du kan nyde både inden- og udendørs. Ved stranden er der en strandbar som serverar morgenmad, frokost, afternoon tea og BBQ om aftenen. Bor du i en villa eller suite kan du besøge restauranten the Pavilion som er en eksklusiv á la carte-restaurant med luksuriøs og personlig service eller restauranten Club 159. Her er flere barer at vælge imellem der indgår i All Inclusive-programmet. Nede ved Marinaen ligger baren Windbreaker, med udsigt over stranden, havet og bådene.

Flere aktiviteter

Gæster der bor i suite eller villa har gratis fitness, øvrige værelser mod betaling. Her er gratis tennis (udstyr mod betaling), beach volley og fodbold på stranden. Forkæl dig selv med et besøg på det luksuriøse spa område The Vareena Spa (mod betaling) med blandt andet thaimassage, hamam, forskellige behandlinger som thalasso og hot stone massage samt en stor pool med jacuzzi og rainshower. Snorkling, dykning, windsurfing og quad safari (ikke i hotellets regi). Gratis wifi i lobbyen, dog med lav hastighed.

Der er to shopping-basarer på hotelområdet. Fort Arabesque har gratis bustransfer til Hurghada to gange pr. dag – perfekt til en dagsudflugt. Receptionen er åben døgnet rundt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider