Magnolia

Lloret de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 400 m
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 91.4 km (1 hour 16 mins)

Hotelinformation

Dette lille, familievenlige hostel ligger i et af Lloret de Mars boligkvarterer blot ca. 200 m fra Costa Bravas sandstrand. Der er ca. 7-10 minutters gang ind til det pulserende centrum af Lloret de Mar, hvor man finder et væld af diskoteker, pubs og restauranter. Få meter herfra havner man i turistcentrumet med forskellige indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 600 m fra hotellet. Det kan anbefales at tage toget, hvis man vil på udflugt i Costa Bravas vidunderlige omgivelser. Banegården ligger ca. 6 km væk, og det tager ca. 20 minutter med offentlige transportmidler at komme derhen. Endvidere er der ca. 34 km til Geronas lufthavn, mens der er omkring 92 km til lufthavnen i Barcelona. Alene Barcelonas havn er også en udflugt værd. Den ligger kun ca. 77 km fra hotellet.

Det hyggelige hostel blev renoveret i 2002 og har i alt 40 værelser fordelt på 6 etager. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der er en safeboks (mod betaling). Endvidere rummer hostellet en lille snackbar og en restaurant. Elevator forefindes. På bestilling kan personbiler parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).

Værelserne råder over eget badeværelse. Satellit-/kabel-tv findes på nogle af værelserne. For et mindre gebyr kan man endvidere bestille et værelse med altan. Radiatorerne bliver reguleret centralt.

Hostellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool og en solterrasse i haven. Liggestole og parasoller udlejes. Ligeledes mod betaling er der for de sportsbegejstrede mulighed for at spille bordtennis, billard eller golf ved et gæstehus ca. 2 km fra hotellet.

Der tilbydes en righoldig morgenmadsbuffet. Der er mulighed for at bestille halvpension og sammensætte aftensmaden fra buffeten.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider