Nereides

Platanias, Grækenland

7 nætter Vis på kort
Apollo
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Faciliteter

  • Air condition på værelset
  • Internet på værelset
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Internet in public area
  • Restaurant

Hotelinformation

Velkommen til Nereides som er et hyggeligt hotel i Kolymbari på skønne Kreta. Hotellet har en populær beliggenhed nær stranden og den lille bys centrum, hvilket giver det perfekte udgangspunkt for dig, der vil udforske Kreta på egen hånd. På hotellet kan du nyde ferielivet ved poolen eller nyde en kold drink fra snackbaren.

Hotel Nereides har en skøn beliggenhed nær stranden og centrum i den lille by Kolymbari. Her findes et dejligt poolområde med en indbydende pool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Stranden ligger ca. 400 m fra hotellet (uden solstole og parasoller).

På hotellet er der en snackbar, der serverer kolde og varme drikkevarer, samt snacks og enkle retter. Der er også en a la carte-restaurant, der serverer frokost og middag.

Gratis wifi på fællesområder. Fem minigolfbaner der kan benyttes gratis. Bordtennis. Gratis udendørs parkering. Lige ved hotellet er der et supermarked, busstoppested og hæveautomat. Hotellet er et godt valg og udgangspunkt for dig, der vil udforske det vestlige Kreta på egen hånd.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort