Uspecificeret hotel

Sousse, Tunesien Vis på kort

More about facilities ▼

Afstand

  • Afstand til strand: 0m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Omgivet af flotte palmetræer og en skøn sandstrand, finder du Hotel Riadh Palms i hjertet af Sousse. Hotellet byder på massevis af faciliteter for alle aldre og har desuden en skøn og afslappende atmosfære!

Du har rig mulighed for både at slappe af ved det private strandafsnit eller det dejlige poolområde, der er omgivet af høje palmetræer og grønne områder.

Poolområdet er forbundet af tre små broer, og her er både børnepool og to store solterrasser med solstole og parasoller. Flere gange om dagen kan du prøve forskellige sportsaktiviteter og deltage i diverse former for underholdning ved poolområdet.

Riadh Palms tilbyder masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne, der bl.a. inkluderer et fitnesscenter, spaområde, fire restauranter, forskellige barer samt en natklub, hvor du kan tilbringe dine aftener.

Spiller du golf, kan du finde en af områdets fineste golfbaner blot 10 minutters kørsel fra hotellet, og herudover ligger der flere andre gode baner indenfor ca. en halv times kørsel fra hotellet.

Opholdet på Hotel Riadh Palms er med All Inclusive.

Vis på kort

Kort