Viaros Lejligheder

Geráni, Grækenland Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Pengeskab på værelset
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Nyrenoveret familiehotel i GeraniViaros Apartments er et lille familiedrevet lejlighedshotel med en rolig beliggenhed i den lille landsby Gerani.

Viaros passer til dig, der ønsker at tage det roligt og slappe af. Det ligger lige ved stranden og har et lille poolområde med tilhørende poolbar, der også serverer morgenmad og lette måltider. Hotellets gæster er velkomne til at medbringe solstole fra poolområdet til stranden. Hotellet har netop gennemgået en fuldstændig renovering og føles friskt og dejligt.

Der er nogle restauranter og små butikker i lokalområdet. Et par kilometer fra Gerani ligger den mere livlige by Platanias, og bus kører til Chania én gang i timen (bussen stopper omkring 400 m væk).

LejlighederneLyse, pæne og hyggelige lejligheder holdt i traditionel indretning.Etværelses lejligheder (studio) med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa. Toværelses lejligheder med separat soveværelse og mulighed for en ekstra opredning på sovesofa.Alle lejligheder er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, klinkegulv, aircondition (mod tillæg), sikkerhedboks (mod tillæg), tv, balkon og tekøkken med minikøleskab og basalt køkkenudstyr.Badeværelserne har brusehjørne og toilet.

Måltider

Ingen pension

ØvrigtStrand-/turistområde med lokal trafik. Bygget i 1995, renoveret i 2015. I alt 16 lejligheder fordelt på tre bygninger. Trådløst internet er tilgængeligt på offentlige områder (gratis). Safety box omkring 10 euro/uge, og aircondition koster omkring 5 euro/dag. Stort supermarked ligger omkring 150 m væk. Shuttle bus stopper omkring 100 meter fra hotellet. Receptionen er ikke åben om natten.

Adresse: Gerani, ChaniaTlf.: +30693724 54 81

Vis på kort

Kort