Thalassa Sousse

Sousse, Tunesien Vis på kort

More about facilities ▼

Afstand

  • Afstand til strand: 0m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Drømmer du om at bo på et flot strandhotel i smukke omgivelser med faciliteter til hele familien, så er Thalassa Sousse det perfekte valg! Hotellet er smukt placeret lige ved stranden - du kan derfor fra hotellet nyde den skønne udsigt ud over vandet, imens du får en snack eller drink i strandbaren.

Der er ca. fire kilometer indtil Sousse centrum og Dar Essid Museum, som bestemt er et besøg værd! Spiller du golf, kan du finde nogle fine golfbaner i nærheden af Thalassa Sousse, og herudover ligger der flere barer og restauranter tæt på hotellet. Under dit ophold kan du desuden nyde lækre retter, snacks og drikkevarer fra hotellets mange forskellige restauranter og barer.

Thalassa Sousse har flere store og indbydende lagune-formede pools samt et pool-område med en poolbar, solstole og parasoller, som er omgivet af flotte, grønne haver. Er dette ikke nok, har hotellet også en stor vandpark med flere vandrutsjebaner til både børn og voksne. Her kan du bruge dine dagtimer med sjov og leg i selskab med hele familien.

Forkæl dig selv i hotellets wellness-område, hvor du kan slappe af i saunaen eller dampbadene, eller nyde en herlig massage. Du kan også træne i fitnesscenteret, deltage i yoga og gymnastik-hold eller spille tennis og volleyball. Det er desuden muligt at leje både på hotellet, hvis du ønsker at tage en sejltur ud på det indbydende hav.     

Opholdet på Thalassa Sousse er med All Inclusive.

Vis på kort

Kort