Marabout Hotel

Sousse, Tunesien Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Kreditkort modtages
  • Træningscenter
  • Pengeskab i receptionen
  • Tennisbaner
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Det bedste vandland i Sousse!Midt i byen, men stadig med egen strand, ligger dette klassiske hotel, som for nyligt er blevet frisket op. Hotellet har tre bygninger, en helt nybygget, og et stort og livligt poolområde med flere vandrutsjebaner (min. 8 år, åbner i maj) og solsenge (mod betaling). Her er flere barer, buffet- og à la carte restaurant. Hotellet arrangerer underholdning flere gange om ugen. Den indendørs pool ligger i direkte tilknytning til poolområdet og her er også et lille motionsrum, bordtennis, strandvolleyball, basketball, billard og tennis, og en spa-afdeling med massage og skønhedsbehandlinger. Enkelte aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

VærelserneHyggelige og lyse standardværelser med to separate senge. Nogle værelser har mulighed for ekstra opredning. Alle værelser har klinkegulv, telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling og ved forespørgsel), og balkon (30 ud af 352 dobbeltværelser er uden balkon). Badeværelserne har toilet og badekar med brus. Ved forespørgsel fås enkelte værelser med dør imellem. Disse værelser har fælles badeværelse og fælles indgang. I den nybyggede del er der familieværelser og fem handicapvenlige værelser ved forespørgsel. Familieværelserne har to soveværelser (ingen dør imellem) med to separate senge og et badeværelse.

Måltider

All Inclusive

ØvrigtByområde med gennemgående trafik som kan opfattes som forstyrrende, og støj fra poolområdet og diskoteket i nabohuset. Opført i 1969/2010. I alt 467 værelser fordelt på tre bygninger. *Der er elevator i to af de tre bygninger. Obs! Enkelte balkoner har stor afstand mellem tremmerne i rækværket. Internetcafé (mod betaling). Strandhåndklæder kan lejes.

Adresse: Boulevard 7 Novembre, SousseTlf./Fax: +216 72 226 245 // +216 73 226 250

Vis på kort

Kort