Heaven Beach Resort & Spa

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 15 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 79.8 km (1 hour 12 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Heaven Beach Resort & Spa er et flot nyrenoveret (2019) hotel beliggende ca. 15 km uden for Side. Hotellet er omgivet af en velholdt have og ligger et stenkast fra egen stenstrand. Dette er et godt valg, hvis du rejser uden børn, men alligevel ønsker en indholdsrig ferie. Her er helt børnefrit, og aktiviteter og underholdning er skræddersyet til den smag, der passer til voksne.

Alt for en dejlig ferie

Her er et hyggeligt poolområde med pool og solterrasse. Liggestole og parasoller er inkluderet på solterrassen. Der er håndklæder til rådighed for hotellets gæster. Hotellets aktivitetsteam organiserer aktiviteter såsom beachvolleyball, aerobic og vandgymnastik. Du kan også spille tennis, bordtennis og træne i gymnastiksalen. Om aftenen starter underholdningen med forskellige shows, musik og disco. Det er op til dig, hvis du vil deltage i tilbuddet eller bare have en dejlig og rolig aften eller måske gå en tur i charmerende Side og tage en shoppingdag.

Heaven Beach Resort & Spa har et tyrkisk bad, sauna (inkluderet) og skønhedsbehandlinger og massage (mod betaling).

Hotellet har flere små butikker med sol- og badeartikler, læder, minimarked og en frisørsalon. Til den nærmeste shopping, "Lyra Park Shopping Center", (ca. 2 km) kommer du med hotellets shuttle-bus.

Tyrkiske specialiteter og à la carte-restauranter

Resortets all inclusive inkluderer mad og drikke indtil kl. 03.00. Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetform i hovedrestauranten. Snacks, kager, slik og enkle retter er tilgængelige i hele komplekset og fås til langt ud på aftenen. Der er også tre à la carte-restauranter med forskellige stile. Disse er ikke inkluderet i all inclusive og betales på stedet. Varme og kolde samt lokalt producerede og importerede alkoholholdige drikkevarer er inkluderet mellem 10.00-02.30. Irish pub er åben 24.00-07.00.

Du bor således

Fine moderne værelser med laminatgulve og høj komfort - alt sammen med f.eks. centralstyret aircondition, altan og minibar. Der er badekåber og hjemmesko til din bekvemmelighed. I minibaren er der sodavand og øl med daglige påfyldninger. Kassekasse, WiFi samt te- og kaffefaciliteter er inkluderet. Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

Elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 2 nætters ophold. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider