Stegna Star Studios

Archangelos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 10 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 34.7 km (38 mins)
  • HotelLink:
  • DistanceToBeach: 10 m
  • DistanceToTown:
  • Aircondition

Hotelinformation

Autentiske lejligheder lige overfor dejlig sandstrand
Du vil straks føle dig hjemme på dette ældre familieejede lejlighedshotel. Gæster vælger Stegna Star Studios for at få den autentiske oplevelse og opleve den græske gæstfrihed. Oplevelsen understøttes af hotellets placering midt i Stegna på Rhodos – en perle af en gammel fiskerlandsby lige ved en malerisk bugt.

Hotellet er placeret i et oplevelsesrigt område i den lille landsby. Der er både restauranter, butikker, caféer og barer lige rundt om hjørnet. 

Hotellet er af ældre dato, og det bærer lejlighederne også præg af. Atmosfæren i de 2-værelses lejligheder er dog hyggelig, og der er køkkenfaciliteter, så du selv kan kokkere, når sulten melder sig. Du må dog ikke snyde dig selv for et måltid på en af de nærliggende restauranter. Er du fan af fisk, er du havnet midt i paradis. Menukortene på Stegnas fantastiske spisesteder bugner nemlig af retter med friskfanget fisk. 

Når det er tid til en dukkert, kan du gå de få meter til den fantastiske Stegna-sandstrand lige overfor hotellet. Stranden er to kilometer lang og former sig i en smuk buet bugt med klippeformationer som baggrundstæppe. Her er der rig mulighed for at finde et godt spot at slænge sig på og bare nyde livet for en stund. 

Sådan bor du
På Stegna Star Studios bor du i 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og møbleret balkon/terrasse med skrå havudsigt. Lejligheden er indrettet med dobbeltseng og sovesofa, tekøkken, kaffe- og tefaciliteter, TV, gratis WiFi og aircondition. På badeværelset er der badekar og hårtørrer. Med plads til 2-4 personer, heraf mindst 1 voksen.

Pension
Dit ophold på Stegna Star Studios er uden pension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider