Mar Hotels Playa Mar & Spa

Puerto de Pollensa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 69.0 km (1 hour 1 min)

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel ligger i et luksuskompleks i Port de Pollença, kun 50 m fra stranden.

Det klimatiserede kompleks blev renoveret i 2011, og her bydes gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, ligesom der er en garderobe på stedet samt en vekselbørs, et auditorium, et spillelokale og en fjernsynsstue. Af yderligere behageligheder er der en legeplads og en miniklub. Endvidere har gæsterne mulighed for at spise i restauranten eller nyde en drink i baren og caféen. Forretningsrejsende kan tilmed benytte konferenceindretningerne. Herudover er der på stedet også internetadgang og en parkeringsplads til bilen. Mod betaling kan man også leje cykler på stedet.

Lejligheds-hotellet tilbyder renoverede og veludstyrede lejligheder. Alle boligenheder er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv og en safeboks. Af yderligere bekvemmeligheder er der et køkken med køleskab og mikrobølgeovn såvel som regulerbare klimaanlæg og radiatorer og en altan eller en terrasse.

Lejligheds-hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, som er omgivet af en stor terrasse og have med snackbar langs swimmingpoolen samt liggestole og parasoller. Desuden er ejendommen udstyret med en opvarmet indendørs swimmingpool, ligesom der er mulighed for at dyrke aerobic og mod betaling et boblebad, en sauna, et dampbad og mulighed for at få massage og spa-behandlinger. Af yderligere behageligheder er der tilmed mulighed for at spille bordtennis, pool/snooker og mod betaling cykle en tur. Tillige arrangeres der underholdningsprogrammer for børn og voksne.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider