Alonia Studios & Maisonette

Tolo, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Air condition
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Athen (ATH): 175 km (2 hours 1 min)
  • PoolChildren
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 400 m
  • DistanceToTown:
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/peloponnes/tolo/alonia-studios-maisonette/

Hotelinformation

Beliggende en anelse tilbagetrukket fra den lille ferieby, Tolo, ligger Alonia Studios & Maisonettes. Herfra er der en fantastisk udsigt ud over oliventræer, små feriehuse og det smukke Middelhav. Lige ud for Tolos kyst ses en lille klippeø, hvis eneste bygning er en hvidkalket lille kirke med blå vinduer og gavle. På dette lejlighedshotel får du græsk idyl og ro i rigelige mængder.

Charmerende strandby eller livlige storbyer
Tolo er en gammel fiskerby med masser af charme, gode kulinariske oplevelser og selvfølgelig nogle fantastiske strande. Kun få minutters gang fra lejlighedshotellet finder du de første restauranter med frisk fisk og lokale tavernaer med græske specialiteter. Desuden er der dagligvarebutikker og bagere i byen, så du nemt kan arrangere egne måltider.

Godt 10 kilometer fra Tolo ligger Nafplio, som anses for at være én af Grækenlands smukkeste byer med mange historiske monumenter. Hotellet arrangerer en shuttlebus hertil flere gange om ugen. For cirka 2 euro per person kan du derfor skifte strandlivet ud en dag til fordel for Nafplios centrum.

Er du vild med Grækenlands imponerende historie og fortryllende mytologi, kan du også bruge en feriedag på at udforske en af Europas mest betagende hovedstæder. Athen ligger nemlig kun to timers kørsel fra Tolo. Lejer du en bil, kan du parkere gratis på ved hotellet.

Solterasse med udsigt
Alonia Studios & Maisonettes består af få hyggelige lejligheder. Hotellets samlingspunkt er den lækre solterrasse med den gribende udsigt ud over byen og det blå hav. Enkelte solsenge og en lille pool står til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Her kan du nyde en kold drink sidst på dagen eller den første morgenkaffe, mens solen varmer din krop.

Der er gratis wifi på hele hotellet, inklusiv værelserne, så du kan nemt holde kontakten med dem derhjemme og eventuelt dele et dejligt ferieminde. Rejser du med små børn, er der et gyngestativ, en lille rutsjebane samt en grøn plæne, der indbyder til leg og hygge.

Sådan bor du
Du bor i etværelseslejligheder. Lejlighederne er indrettet med opholdsrum og køkken i ét. I nogle lejligheder er der en lille trappe op til en hems med sovepladser (hemsen er ikke i fuld loftshøjde). I nogle af lejlighederne er der plads til to ekstra opredninger i opholdsrummet. Du kan således bo op til to voksne og to børn i lejlighederne.

Tekøkkenerne er indrettet med køleskab, kogeplade, en lille ovn, kaffemaskine og elkedel. Der er TV, safetybox, hårtørrer og aircondition i alle lejlighederne.

Pension
Dit ophold er uden pension. Der er ikke mulighed for at tilkøbe forplejning.

Mere om Alonia Studios & Maisonettes
Bemærk, det er ikke muligt at låne poolhåndklæder på hotellet. Udcheckning på afrejsedagen er kl. 11.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider