Hotel Touraine Opera

Champs-Elysées, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Det hyggelige hotel ligger i hjertet af Paris mellem Sacré-Coeur og Operaen. Det er beliggende i centrum af det tidligere kvarter Nouvelle-Athènes. På få minutters gang kommer man til varehusene Lafayette og Printemps samt til forskellige teatre, diskoteker, barer, restauranter, værtshuse og bistroer. Endvidere er der heller ikke langt til Treenighedskirken og til Notre Dame. Herudover er der henholdsvis 30 og 35 km til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle.

Hotellet blev bygget i 1915, renoveret i 2003 og består af 1 bygning med 39 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception. Hertil kommer morgenmadsrestaurant, et nøglekortssystem. Der ligger ligeledes et offentligt parkeringshus (mod betaling) lige i nærheden. I hele bygningen er der trådløs internetadgang (WLAN).

De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Deslige er værelserne udstyret med minibar, klimaanlæg (individuelt regulerbart), centralvarme og sofagruppe.

Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets fyldige, varme buffet. Gæsterne har desuden mulighed for at få en kontinental morgenmad serveret på værelset.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider