Residence Cala Bianca

Bastia, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 11 km
  • Pool
  • Nærmeste strand/badested: 50 m
  • Nærmeste centrum: 11 km
  • Bar

Hotelinformation

Halve dobbelthuse fordelt i en fyrreskov og skovpark ved sandstranden Lido de la Marana i Borgo regionen, 11 km syd for Bastia. Venligst bemærk at der ved ankomst opkræves et depositum og gebyr for slutrengøring. | Residence Cala Bianca er et kompleks med lejligheder med direkte adgang til stranden. Komplekset ligger i Borgo regionen mellem naturreservatet Chiurlinu og den fine sandstrand. Der er butikker, barer og offentligt transport mindre en 500 meter her fra og der er sportsaktiviteter som hesteridning, golf, dykke og vandsport center i det omkringliggende område. Bastia ligger 11 km herfra og den nærmeste lufthavn Bastia-Poretta ligger omkring 6 km fra lufthavnen.

På komplekset findes reception, lille lobby, tv-stue, bar og trådløs internetadgang (i receptionen og i baren) i juli og august dog mod ekstra gebyr, udendørs swimmingpooler og jacuzzi (fra midten af maj til miden af september), terrasse, have og tennis/sportsbane. Der er desuden billard, bordtennis (begge mod ekstra gebyr), kuglespil og strandvolleyball.

Lejlighederne (til mellem 2 og 8 personer) er udstyret med soveværelse, lille køkken med udstyr, køleskab, el-plader, oven eller mikroovn, terrasse eller balkon samt badeværelse med badekar/brusebad. Vaskeriservice er til rådighed (mod ekstra gebyr).

Studielejlighed til 2-3 personer har værelse med seng til 2 personer.

Studielejlighed til 4 personer har soveværelse med seng til 2 personer og køjeseng til to personer.

Lejlighed til 6 personer har soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge plus køjesenge til 2 personer.

Lejlighed til 6-8 personer har soveværelse med dobbeltseng, køjeseng til to personer og to soveværelser med to enkeltsenge i hver.

OBS: Ved ankomst opkræves et depositum på 250 euros per lejlighed. Rengøring skal udføres af kunden. Et depositum på 50 euro opkræves ved ankomst og dette returneres efter inspektion af lejligheden og ved afhentning af nøglen på afrejsedagen.

Bemærk: ankomst og afrejse ved kortere ophold er på alle dage. Ankomst er fra mandag til fredag og på søndage fra kl. 14.00 til kl. 20.00 og afrejse er før kl. 18.00. Ankomst på lørdage er fra kl. 17.00 til kl. 20.00 og afrejse er før kl. 10.00.

Ophold på en uge: Foruden juli og august, ankomst alle dage mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 og afrejse før kl. 10.00.

VIGTIGT: Ved ankomst udenfor disse tider (tidligere eller senere) skal anmodes i reception på Residence Cala Bianca. Tilladelse til ankomst udenfor nævnte tider kan ikke garanteres. Ved ankomst før kl. 17,00 kan forårsage en lang ventetid før lejligheden kan overtages og ved ankomst efter kl. 20.00 kunne blive forsinket til næste morgen kl. 09.00 eller ved betaling af ankomstgebyr. Ved ankomster/afrejse udenfor nævnte tider vil der blive opkrævet ekstra gebyr.

Der er parkeringsplads til rådighed efter tilgængelighed.

Adresse: Route de la Marana, Lido de la Marana, 20290 Borgo, Corsica, France.

Strand: 50 m | Centrum: 11 km | Lufthavn: BIA 6 km

Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider