Grand Hotel Prague Towers

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Praha (PRG): 33.1 km (31 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger ved metrostationen Vy ehrad (linje C), 100 m fra Prag Kongrescenter og kun 2 stoppesteder (ca. 1,5 km) fra byens centrum. Barer og restauranter finder man inden for ca. 100 m af hotellet, mens den berømte Wenzelsplads kun ligger omkring 1,5 km væk og Vy ehrad slot ca. 2 km borte. Endvidere er der ca. 20 km til lufthavnen Prag Ruzyn?.

Dette business- og kongres-hotel blev renoveret i 2009 og tilbyder panoramaudsigt over Prag. Hotellet har 539 værelser med klimaanlæg og tilbyder Apollo Day Spa, en café, en bar, restauranter og konferencelokaler. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der en safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og en frisørsalon. Underholdning finder man i form af et kasino, et spillelokale og en fjernsynsstue. Hertil kommer endvidere også WLAN/internetadgang. Det er tilmed muligt at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.

Alle værelser og suiter er udstyrede med minibar og safeboks samt internetadgang via kabel og WLAN. Ydermere tilbydes strygejern og strygebræt på anmodning. Desuden tilbydes der eget badeværelse med brusebad, badekar og en hårtørrer som standardindretning. Herudover tilbydes dobbelt- eller kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg/centralvarme og en terrasse.

Hotellet har 1 opvarmet indendørs swimmingpool (mod betaling), et fitness-studie og et dampbad. Desuden kan gæsterne også bestille en afslappende massage. Hertil kommer mod betaling også mulighed for at dyrke vandgymnastik og aerobic eller spille bowling.

Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte, som buffet og som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider