Maxwell Holiday Club

Marmaris, Tyrkiet

7 nætter Vis på kort
Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 300m
  • Afstand til byen: 300m

Hotelinformation

Lejlighedshotel for voksne i tyrkisk ferieparadis 
Velkommen til et ophold i Tyrkiets strandparadis – Maramaris! På lejlighedshotellet Maxwell Holiday Club bor du i gåafstand til nogle af Tyrkiets dejligste strande og det hyggelige ferieliv i byen. 

Og når feriedagene ikke skal nydes med lange dage i det bløde strandsand eller på at gå på opdagelse bylivets muligheder, ja, så byder hotellet heldigvis også på masser af faciliteter til en herlig ferie. Hotellet er et voksenhotel, og det betyder, at du har rig mulighed for at nyde voksentid eller partid i skønne rammer. 

Ved det hyggelige poolområde kan du bade i poolen eller slænge dig på en af solsengene. Du kan også nyde en kølig forfriskning i poolbaren. Tank fx op og sæt dig godt tilrette, når hotellets personale står klar med underholdningsshows om aftenen, så er du sikker på at runde en dejlig feriedag af. 

Er selvforkælelse din favorit, har hotellet også en spaafdeling, hvor du kan tage en tur i sauna, nyde en massage eller få trimmet lokkerne hos frisøren.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort