Ramada Brussels Woluwe

Bruxelles, Belgien Flag - Belgien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Bruxelles (BRU): 11.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 3000

Hotelinformation

Dette hotel er meget bekvemt placeret, ca. 15 minutter fra Grand Place i Bruxelles' smukke bymidte med offentlig transport. NATO, Europa-Kommissionen og Shumann-stationen er alle 10 minutter væk. Butikkerne i centrum af Bruxelles ligger 3 km fra hotellet, og butikkerne i Leuven ligger 20 minutter derfra i bil. Zaventem National Airport ligger kun 3 km væk, og hotellet giver fleksibel adgang til alle større europæiske institutioner og er inden for rækkevidde af E40-motorvejen.

Hotellet har 21 juniorsuiter, 20 suiter, 10 enkeltværelser og 110 dobbeltværelser, som er fordelt på 4 etager og kan nås med elevator. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne inkluderer en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og browse. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en aviskiosk. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en biludlejningsservice, en transportservice, roomservice, en vaskeriservice, et møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. Rejsende med cykler kan gøre brug af stedets cykelopbevaringsområde. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En buksepresse er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre faciliteter omfatter en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio, en stikadapter, et vækkeur og WiFi (uden ekstra gebyr). En aftæpningsservice giver gæsterne ekstra komfort i aftentimerne. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Hotellet har familieværelser og 161 ikkerygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder golf, fitnesscenter og aerobic.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Gæsterne kan nyde de kulinariske lækkerier i den røgfrie, klimatiserede restaurant, som byder på høje stole til børn. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Til frokost kan gæsterne vælge mellem à la carte og en fast menu. Aftensmaden serveres som à la carte. Diætmad og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider