The Manor Amsterdam

Amsterdam, Holland Flag - Holland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Amsterdam (AMS): 20.0 km (22 mins)
  • Nærmeste centrum: 1 km
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Hotellet har en praktisk beliggenhed i den østlige del af byens centrum, som er kendt for alle sine museer og hyggelige restauranter. Her kan man se de lokale slappe af efter en lang dag på arbejde. Denne del af centrum kaldes også Det Grønne Museumskvarter og tjener perfekt som udgangspunkt for udflugter rundt i Amsterdam by. Endvidere ligger hotellet i nærheden af industriparken Amstel Business Park og konferencecenteret RAI. Gæsterne vil også finde diverse forretninger, et natteliv, en busstation og andre forbindelser med offentlige transportmidler i hotellets umiddelbare nærhed, mens der til Amsterdam Muiderpoort banegård er omkring 800 m og til pladsen Dam omkring 10 minutter til fods. Ydermere vil det tage ca. 5 minutter at køre med offentlige transportmidler fra hotellet til pladserne Rembrandtplein, Museumplein og Leidseplein eller museet Eremitagen.

Dette charmerende historiske hotel blev opført i 1891 og tilbyder 125 moderne værelser og gratis trådløs internetadgang. På stedet er der også en trattoria-restaurant med udendørs terrasse og en bar, og gæsterne bydes velkommen på det klimatiserede business-hotel i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out samt safeboks, vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk og konferenceindretninger, ligesom gæsterne kan bestille roomservice og vasketøjsservice eller leje såvel cykler som biler.

Hvert værelse tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, dobbelt- eller kingsize seng og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Af andre værelsesbehageligheder er der telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe.

På stedet tilbydes der en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

Befolkning i centrum: 1 km | Lufthavn: 23 km | Bug/togstation: 450 m

Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider