Angela

Fuengirola, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 20 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 23.2 km (20 mins)

Hotelinformation

Middelklassehotellet ligger lige ved stranden i Fuengirola. Herfra er der direkte forbindelse med offentlige transportmidler. Der er desuden kun ca. 1,5 km til bymidten med de mange barer, forretninger samt et spændende natteliv.

Hotellet blev renoveret i 2002 og er klimatiseret. Det består af en 9-etagers hovedbygning med i alt 261 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception. Hertil kommer hotelsafe, vekselbørs, elevator og en café. Desuden er der en klimatiseret à la carte restaurant, en bar, et diskotek, et spillerum og en offentlig internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er der en garage og mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, centralt styret klimaanlæg, centralvarme og altan. En safeboks sørger for gæsternes værdigenstande.

Hotellet råder over en indendørs swimmingpool, ligesom der også på de udendørs arealer forefindes en swimmingpool med pool-/snackbar samt en solterrasse med parasoller. For de sportsbegejstrede er der endvidere mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider