Flemings Hotel Wien Stadthalle

Wien, Østrig Flag - Østrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Wien (VIE): 24.5 km (31 mins)

Hotelinformation

Butiksstrøget Mariahilfer Straße ligger i nærheden af dette wienske hotel, ligesom der kun er få meter til Westbahnhof banegård. Endvidere er der omkring 23 km til Wiens lufthavn fra hotellet.

Der er tale om et elegant city-hotel, der forkæler sine gæster med førsteklasses komfortindretninger. På værelserne finder man et moderne, puristisk design og fine stoffer og tekstiler. Komplekset er klimatiseret, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter er der safeboks, aviskiosk, café, bar og en restaurant. Forretningsrejsende kan benytte hotellets 11 lyse og klimatiserede konferencelokaler (med et samlet areal på 880 m²), og der er også trådløs internetadgang på stedet. Gæsterne kan herudover mod betaling bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage (mod betaling). Hotellet tilbyder 200 værelser.

Der tilbydes egne badeværelser, og et højdepunkt er brusebadet af glas med elementer af granit og rustfrit stål. Den øvrige indretning er holdt i et moderne, puristisk design og er også virkelig tiltalende. Fine grønne og cremefarvede stoffer samt wengé-farvede tekstiler af høj kvalitet skaber en glat og elegant atmosfære. En skøn detalje er også de regulerbare lamper, man finder ved hovedgærdet i den kingsize seng. Alle værelser er desuden støjisoleret og tilbyder gratis internetadgang via trådløs LAN, et regulerbart klimaanlægs- og radiatorsystem såvel som minibar, radio, hårtørrer, fjernsyn med videokanaler, telefon på skrivebordet og en safeboks med plads til en bærbar computer.

I fitness-området kan gæsterne få ny energi i en finsk sauna, et aromatiseret dampbad og i solariet (mod betaling) eller i de resterende rummelige arealer. Endvidere tilbydes der et fitness-studie med moderne træningsudstyr. Mod betaling kan gæsterne også lade sig forkæle med en massagebehandling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider