hub by Premier Inn London Tower Bridge

Bloomsbury, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Den britiske hotelgruppe Premier Inn har startet et nyt hotelkoncept for den moderne rejsende, hvor pris og lokation er i fokus! Velkommen til nye og moderne hub by Premier Inn London Tower Bridge. 

Bo i Londons finansielle center med Tower of London og St Paul's Cathedral i nærheden!

Ofte hænger prisen på hoteller i storbyer, sammen med hvor tæt det ligger på byens seværdigheder og andre brændpunkter – Men hvad nu hvis man kunne overnatte billigt midt i centrum, på den ene bekostning at ens værelse er mindre end standard hotelværelser? Den vej har britiske “Premier Inn” valgt at bevæge sig, med deres nye koncept “hub by Premier Inn”.

Denne “moderne rejsende” har dermed skabt et behov for billig indkvartering centralt i verdens storbyer – et behov som Premier Inn forsøger at dække med “Hub”.

Hub hoteller bliver netop placeret centralt, og der satses i første omgang på London og Edinburgh – to byer som rigtig mange rejsende med lavprisselskaber har som destination. Værelserne bliver mindre end hvad man normalt forventer af et hotel, og alt spildplads i form af frit gulvareal bliver minimeret.

Komforten på hotellerne kommer dog ikke til at fejle noget. Godt nok er værelserne kompakte, men de indeholder fortsat en luksuriøs Hypnos seng, moonson bruser, en 40″ Fladskærm, udfoldeligt skrivebord, og massere af stikkontakter så du kan oplade alle dine enheder.

Opbevaring skal du heller ikke være nervøs for – der er nemlig integreret skuffer under din seng, så du pænt kan gemme din rodede rejsetaske væk.

Lidt større værelser er også tilgængelige, hvor du også får en lænestol med et lille bord på værelset.

Er du en prisbevidst rejsende, som leder efter et centralt sted at bo, og bruger du mere tid udenfor, end indenfor hotellets vægge – så er dette hotel optimalt for dig.

Obs! Er du til luksus og suiter – så er dette ikke hotellet for dig.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider