The Dominican

Bruxelles, Belgien Flag - Belgien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Bruxelles (BRU): 16.1 km (28 mins)
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Dette centrale hotel ligger gemt væk bag La Monnaie, det berømte teater og operahus med en elegant beliggenhed lige ved Grand Place i selveste hjertet af Bruxelles. Herudover er der omkring 20 km fra hotellet til lufthavnen Charleroi Bruxelles South (syd).

De svungne buegange er et minde om, at der her lå et dominikanerkloster i det 15. århundrede. Ligeledes er facaden af den franske revolutionære maler Jaques-Louis Davids hus, hvilket også stod på dette sted, blevet integreret i den nye bygning, så man ikke kan se nogen overgang. Hotellet tilbyder et rejsemål af elegance i centrum af Bruxelles. Deslige tilbyder dette designer-hotel i Bruxelles stilfulde ikke-rygerværelser, en privat gårdhave samt den travle salon Grand Lounge, hvilket alt sammen kombineres for at sikre et lækkert ophold. De prisbelønnede arkitekter fra FG Stijl har skabt en eklektisk blanding af design af både det indre og ydre, hvilket resulterer i en vifte af nye stilarter og oplevelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Herudover tilbyder det klimatiserede hotel en safeboks, elevator, spisestue, konferenceindretninger, WLAN internetadgang og mulighed for at bestille roomservice.

Hotellets værelser i kategorien deluxe tilbyder en varm og afslappet følelse i et smukt indrettet interiør. Hver boligenhed er desuden udstyret med moderne behageligheder, herunder gratis WLAN internetadgang med hurtig forbindelse, klimaanlæg, internet-protokol, safeboks, minibar, fladskærmsfjernsyn, strygejern og strygebræt. Ligeledes tilbyder værelserne en dobbelt- eller kingsize seng og mulighed for at lave te og kaffe. Sidst, men ikke mindst er der eget badeværelse, som tilbyder et rum til afslapning med regnebruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Hotellets gæster kan holde sig i form i hotellets fitness-studie eller slappe af i saunaen.

Bar | Restaurant

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider