Sarnic Premier Hotel

Istanbul, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant
  • Internet

Hotelinformation

Med et ophold ved Sarnic Premier Hotel i centrum af Istanbul er du kun 5 minutters gang fra Konstantinopel Hippodrom og en 7 minutters gåtur fra Sultanahmet-pladsen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,7 km fra Den blå moské og 0,7 km fra Basilica Cistern.

Få en bid mad på Sarnic Premier Roof Resta, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Gratis varm og kold morgenmadsbuffet er inkluderet.

Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Dette hotel tilbyder desuden concierge-tjenester, babysitning/børnepasning (tillægsgebyr) og bryllupsfaciliteter. Hvis du har planlagt at tilbringe en dag i en nærliggende forlystelsespark, kan du nemt komme derhen ved at gøre brug af den gratis shuttletransport.

Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik.

Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum er påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter.

Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres. Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet. .

Lufthavnstransport er tilgængelig døgnet rundt efter anmodning. Der kan blive pålagt gebyrer. Kontakt overnatningsstedet på forhånd for at arrangere transport. Dette overnatningssted tilbyder lufthavnstransport til og fra Istanbul Ataturk Lufthavn og Sabiha Gokcen Lufthavn. For yderligere oplysninger bedes gæster kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider