Mandrino

Thessaloniki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Thessaloniki (SKG): 17.3 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i Thessaloniki, i hjertet af byens kommercielle og historiske centrum. Hotellet er ideelt beliggende for både forretnings- og ferierejsende, i den travle bymidte, inden for rækkevidde af alle Thessalonikis turistattraktioner, shoppingområder, rejseforbindelser og mange firmakontorer. Dette etablissement ligger få minutter fra banegården (ca. 5 minutters gang), den internationale handelsmesse og det byzantinske museum (begge ca. 15 minutters gang) og Det Hvide Tårn og har udsigt over byens centrum og Thermaikos-bugten.

Hotellet har elevator og har 8 enkeltværelser og 64 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, biludlejning, lægehjælp, roomservice og vasketøjsservice. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Alle værelser har gulvtæppe og en dobbeltseng. Der er også værdiboks og minibar. Ekstra bekvemmeligheder omfatter en te/kaffe-station. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Der er også telefon, fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, stikadapter og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Hotellet har familieværelser og 72 ikkerygerværelser.

En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en café og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Personalet står også gerne til rådighed for børnemåltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider