Onix Rambla

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 14.5 km (24 mins)

Hotelinformation

Hotellet står på Barcelonas vigtigste kommercielle og forretningsmæssige færdselsåre, Rambla de Catalunya. Bygningen ligger kun få meter fra nogle af de mest populære turistseværdigheder såsom Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia og La Pedrera (Casa Milà). Ikke langt fra hotellet vil gæsterne finde metrostationerne Passeig de Gràcia og Plaça Catalunya såvel som busstoppesteder med forbindelse til forskellige city- og intercity-linjer og Aerobus (direkte transportservice til Barcelonas lufthavn), hvilket alt sammen garanterer nem adgang til alle dele af byen.

Hotellet har en moderne arkitektonisk struktur, som genspejler kvarteret Eixamples gamle, statslige karaktertræk. Hotellet tilbyder 40 veludstyrede værelser og et privat spiselokale, hvor morgenbuffeten serveres om morgenen. Etablissementet er udstyret til at afholde alle slags møder, kongresser og seminarer i lokaler med forskellige kapaciteter og størrelser med et udvalg af serviceydelser. Af andre faciliteter på det klimatiserede hotel er der en privat parkeringsplads og garage samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator, wifi/internetadgang, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Hotellet tilbyder gæsterne veludstyrede værelser med et stort udvalg af servicer, rummelighed, eget veludstyret badeværelse med badekar og hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og internetadgang på alle værelser. Hertil kommer også en dobbelt- eller kingsize seng og en altan eller terrasse.

Af faciliteter er der et fitness-studie, en udendørs swimmingpool og et solarium. Gæsterne kan benytte liggestole og parasoller, som er lagt ud på solterrassen og på den nærliggende strand (mod betaling på stranden).

Der tilbydes en morgenbuffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider