Mukdara Beach Villa & Spa

Khao Lak, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/khao-lak/mukdara-beach-villa--spa/
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 0 m
  • DistanceToTown:
  • Restaurant
  • Aircondition
  • Bar

Hotelinformation

Lækket strandresort i traditionel thai-stil

Direkte på stranden i Khao Lak ligger Mukdara Beach Villa & Spa Resort. Hotellet dækker et stort område med smukke, tropiske haver, grønne stier og hyggelige små oaser. Hele resortet er bygget op som en lille landsby - det hele i ægte thai-stil. Serviceniveauet er højt og omgivelserne smukke, så det er bare om at nyde livet, når du bor Mukdara Beach Villa & Spa Resort.

Nyd feriedagene ved den dejlige gyldne sandstrand eller ved et af hotellets to lækre pool-områder. Hotellets frodige landskab og faciliteter skaber nogle skønne rammer til en lækker, eksotisk badeferie. Glæd dig til at slappe af i poolen ned til stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det krystalklare hav, eller tag på opdagelse med en longtail-båd til de omkringliggende bounty-øer.

På Mukdara Beach Villa & Spa finder du et meget højt serviceniveau. Lige fra du møder hotellets personale i receptionen, der er bygget op som et slags tempel, fornemmer du, hvor engagerede og servicemindede de er. Personalet gør virkelig alt for, at du får den bedste ferie. Der er også mulighed for at bestille roomservice, og har du brug for noget på skæve tidspunkter, står personalet klar hele døgnet.

Hotellets hovedrestaurant er bygget i det flotteste, gyldne teaktræ og ligger placeret ned til havet. Her serveres lækre fiske- og skaldyrsretter, barbeque, samt traditionelle thailandske og internationale retter. Det er også her morgenmaden serveres i form af en overdådig buffet-anretning. I løbet af dagen kan du spise i restauranten, samt nyde snacks og kolde forfriskninger ved en af de to pools.

Er du til motion, anbefaler vi et besøg i hotellets fitnesscenter, der er åben 24 timer i døgnet. Du har også mulighed for at spille tennis, og der kan lejes cykler, hvis du vil se mere af lokalområdet på to hjul. Der er selvfølgelig også et skønt spa- og wellnessområde med sauna, jacuzzi og diverse massage- og skønhedsbehandlinger.

I gåafstand fra hotellet er der masser af restauranter, små butikker og hyggelige markeder.

Sådan bor du

Deluxe Royal Wing-værelserne er smukt indrettet i traditionel thai-stil med teaktræ-gulv i varme og gyldne farver. Værelserne har masser af plads, og er ca. 45 m2 store, indrettet med et stort badeværelse med bruser, badekar og toilet. Værelserne ligger i hotellets hovedbygning, og har en dejlig møbleret balkon, hvorfra der er udsigt til haven eller til poolen. På alle værelser findes desuden minibar med gratis vand, safebox, aircondition og gratis kaffe/te facilitetter. Desuden har alle badeværelser seperat bruser og badekar, badekåber, samt hårtørrer og badeprodukter til fri afbenyttelse. Disse værelser har plads til tre voksne, eller to voksne og et barn.

Deluxe Garden Villa ligger idyllisk placeret rundt i hotellets tropiske have. De romantiske villaer er meget rummelige og er ca. 70 m2 store. Alle villaer har en hyggelig, møbleret terrasse med udsigt til haven og de grønne omgivelser. Villaerne har et stort soveværelse og badeværelse med badekar, samt udendørs rainshower-bruser. Her er også et flot teaktræs gulv, samt en speciel sofagruppe i traditionel thaistil, stor dobbelt-seng (king). Her er selvfølgelig også minibar med gratis vand, safebox, aircondition, gratis kaffe/te facilitetter, badekåber, samt hårtørrer og badeprodukter til fri afbenyttelse. Villaerne har plads til tre voksne, eller to voksne og et barn.

Pension
Opholdet er med morgenmad, som serveres hver dag fra kl. 06:30 -10:30. Du kan vælge at sidde indenfor eller udenfor, hvor der er en smuk havudsigt til Andamanerhavet. Du kan også tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad.)

Bor du på hotellet d. 31/12, så er der en nytårsmiddag inkluderet i dit ophold.

Mere om Mukdara Beach Villa & Spa Resort
Resortet tilbyder flere aktiviteter fx kokkeskole, thai-undervisning og forskellige aktiviteter på stranden med kajakker.

Fra hotellet kan man gå til Khao Laks havn, hvorfra der sejler både og udflugter med snorkling til de nærtliggende paradis-øer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider