Ocean Paradise

Zanzibar, Tanzania

7 nætter Vis på kort
Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til byen: 42km

Hotelinformation

Paradisferie på Zanzibar
Zanzibar er for mange indbegrebet af en luksusferie, og Ocean Paradise Resort er ingen undtagelse. Som navnet antyder, så er Ocean Paradise Resort et lille stykke af paradis, der ligger i første parket lige ned til det turkisfarvede hav og er omgivet af svajende kokospalmer og smukke, velplejede græsplæner.

Ocean Paradise Resort har et skønt poolområde med liggestole og parasoller, hvor der er rig mulighed for at komme helt ned i gear. Hotellet er indrettet i traditionel stil med afrikanske rundhuse med stråtag, som giver en autentisk stemning. Ocean Restaurant serverer overdådig morgenmad, som du kan nyde til udsigten af det indiske ocean. Til frokost og aftensmad kan du vælge imellem Jahazi Restaurant eller Mawimbi Restaurant. Til at slukke tørsten har Ocean Paradise Resort 3 barer med farverige drinks og kolde forfriskninger.

Det dejlige Ocean Paradise Resort ligger på den nordøstlige side af Zanzibar i Pwani Mchangani. Området omkring hotellet er oplagt til både cykelture rundt i den grønne natur eller små bådture rundt på havet. Har du lyst til at udforske det kulørte liv under havets overflade, så er der også mulighed for dette. 

Zanzibar er meget mere end hvide sandstrande og azurblåt hav. Øen gemmer på masser af historie, kultur og fantastisk natur. Øens største by Stone Town er helt sikkert et besøg værd, her kan du udforske den gamle bydel, og om aftenen kan du lægge vejen forbi byens madmarked. Zanzibar er også kendt for sine mange krydderiplantager, som du også kan besøge.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort