Pardalakis Lejligheder

Geráni, Grækenland

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Officiel hotelklassificering *

Deturs hotelklassificering **

I Gerani, som er en by med en klassisk græsk karakter, finder du dette dejlige lille familiedrevne lejlighedshotel. Det ejes af to brødre, som gør deres bedste for at gøre deres gæster glade. Hotellet er beliggende langs hovedvejen og rundt på området er en afslappende atmosfære. I det hyggelige poolområde omgivet af græsplæner og palmer er der liggestole og parasoller samt en lille bar, der serverer forfriskende drinks, morgenmad og enkle retter. Stranden i Gerani ligger ca. 500 væk og er en strand med småsten. Stranden er sjældent overfyldt og skulle du blive sulten er der et par tavernaer. Langs hovedvejen i Gerani er både små butikker og restauranter, hvor det hele tages i et roligt tempo. Ønsker du et større udvalg, kan du tage de lokale busser til både Platanias og Chania. 

Lejlighederne 

Simple men nydelige lejligheder, som er traditionelt indrettet med balkon eller terrasse, der deles af to lejligheder. Lejligheder med plads til 2 personer er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et tekøkken. Lejligheder med plads til 3 personer er lidt større og har desuden en sofaseng. Lejligheder med 2 værelser har plads til 4 personer har et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med sofaseng og tekøkken. Maisonette lejligheder i 2 niveauer med plads til 4 personer. Lejlighederne er indrettet med et opholdsrum med sofaseng og tekøkken samt et soveværelse med en dobbeltseng på øverste etage. Trappen til øverste etage har smalle trin og intet gelænder. 

Alle lejligheder har klinkegulv, tekøkken med kogeplader, lille køleskab, kedel og simpelt køkkenudstyr. Aircondition og sikkerhedsboks mod betaling. Badeværelse med brusehjørne, toilet og hårtørrer. Der er et par trin i nogle af lejlighederne. 

Lejlighedstyper

Studio-lejligheder med plads til max 2 voksne

Større studio-lejlighed med plads til max 3 voksne

Lejlighed med 2 værelser og med plads til 4 personer

Maisonette lejlighed (2 etager) med plads til 4 personer 

Øvrigt

Hotellet består af 2 bygninger med to etager og har i alt 16 værelser. Bygget i 1988-2002 og senest renoveret i 2010. Ingen elevator. Sikkerhedsboks mod betaling. Ingen måltider. Solsenge, parasoller er mod betaling på stranden, som ligger 500 m fra hotellet. Stenstrand. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Gerani centrum 800 m. Chania centrum 15 km. Lokal bus standser 500 m fra hotellet. Strand/turistområde med lokal trafik. Bemærk, at der er niveauforskelle på hotellet. 

Græsk skat på overnatning

Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs, som du kan se under øvrige informationer), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Kat 1-2*: 0,50 € | Kat 3*: 1,50 € | Kat 4*: 3,00 € | Kat 5*: 4,00 €

Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider