Villa Ozone

Sopot, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Gdansk (GDN): 19.5 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 200

Hotelinformation

Hotellet er bekvemt beliggende i centrum af Sopot, ved hovedvejen i Tricity. Hotellet er let tilgængeligt og tilbyder det perfekte sted for kurser, seminarer og konferencer. Det tager kun et par minutter at gå fra hotellet til en af de mest berømte promenader i Polen, Monte Cassino, som giver gæsterne adgang til den længste træmole i Europa. Der ligger et fodboldstadion blot 12 km fra hotellet.

32 værelser er tilgængelige for gæsterne på dette hotel, som omfatter en elevator og en reception. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og browse. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en overførselsservice, roomservice, en vaskeriservice, et møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Værelserne har en stue, et køkken og et badeværelse. Aircondition sikrer behagelige temperaturer. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i sovesofaen. Der er også værdiboks og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter køleskab, komfur, mikrobølgeovn, te- og kaffemaskine og opvaskemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. En telefon, et fladskærms-tv og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder et fitnesscenter, en sauna, et dampbad, massagebehandlinger og vandreture.

Spiseområdet omfatter en restaurant og en spisestue. Halvpension kan bestilles. Der serveres morgenmad og aftensmad hver dag. Særlige måltider, herunder diætmåltider, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider