Dreams Palm Beach Punta Cana - Luxury All Inclusiv

Punta Cana, Den Dominikanske Republik Flag - Den Dominikanske Republik

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Bar
  • Internet

Hotelinformation

Overnatter du ved Dreams Palm Beach Punta Cana - Luxury All Inclusive, som ligger på stranden i Punta Cana, er du kun få skridt fra Bavaro Lagune og Cabeza de Toro. Dette overnatningssted med 4 stjerner ligger 8,5 km fra Downtown Punta Cana og 12,8 km fra Bavaro Strand.

Dette overnatningssted er med alt inklusive. Priserne inkluderer måltider og drikkevarer på stedets spisesteder. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter, særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter. Spis dig mæt i franske retter på Bordeaux(Casual Elegance), som er en af dette overnatningssteds 5 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen, baren ved poolen eller en af de 7 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00.

Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 4 udendørs swimmingpools, en natklub og en udendørs tennisbane. Andre faciliteter på dette overnatningssted inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning/børnepasning (tillægsgebyr).

Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik.

Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum er påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter.

Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres. Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet.

Dette overnatningssted har en striks dresscode i a la carte-restauranterne. Kontakt ejendommen ved at benytte nummeret i e-mailen med reservationsbekræftelsen for at få oplysninger.

  Følgende gebyrer er inkluderet i den samlede værelsespris:Gebyr for gallamiddag nytårsaften. Vi har medtaget alle gebyrer, som hotellet har oplyst. Gebyrerne kan dog variere, alt efter opholdets længde og værelsestypen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider