K. Ilios Hotel

Tigaki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 900 m
  • PoolChildren
  • Bar
  • Pool
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 1 km
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 900 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kos/tigaki/k-ilios-hotel/

Hotelinformation

Dejligt All Inclusive hotel i flotte omgivelser
Det skønne K. Ilios Hotel ligger blot en lille kilomet fra Tigaki centrum, hvor du finder restauranter, butikker og supermarkeder. 900 meter væk ligger den fine sandstrand, hvor du kan bade og lære at dykke. Du kan nemt og gratis tage hotellets shuttlebus hertil (fire gange pr. dag). Hotellet er omgivet af en stor farm, hvor du kan spotte dyr, der går og græsser.

På K. Ilios Hotel finder du et skønt poolområde med to pools, heraf en børnepool med rutsjebaner. Hertil hører desuden en hyggelig poolbar, og så er det muligt at leje poolhåndklæder (mod gebyr) på hotellet. Du slipper helt for at tage penge med ned til poolbaren, hvis du i løbet af dagen skulle få lyst til en forfriskning. Børnene kan også roligt nyde en ekstra snack, eftersom dit ophold er med All Inclusive, hvor både drikkevarer, måltider og snacks indgår i prisen. Størstedelen af maden, der serveres på i hotellets restaurant, er hjemmedyrket på hotellets egen farm. Udover restauranten og poolbaren har hotellet en bar/lounge, der bl.a. serverer herlige lokale drikkevarer.  

Der er gratis WiFi på hele hotellet, og receptionen er åben alle døgnets 24 timer, hvis du skulle få brug for noget på skæve tidspunkter. Vil du være aktiv, er der fri adgang til hotellets fitnessrum, som er åbent døgnet rundt. Ellers kan du også spille basketball, pool, tennis og volleyball.Vil du slappe yderligere af, kan du med fordel tage i hotellet tyrkiske hamam bad (mod gebyr) eller hoppe i jacuzzien. Du kan også få en herlig massage (mod betaling) ved spa-området. For børnene er der en legeplads, hvor de kan lege med de andre børn på hotellet.

Hotellets største værelser kan rumme fem personer, så du kan snildt tage hele familien med på ferie.  

Sådan bor I
På K. Ilios Hotel kan du bo på dobbeltværelser, juniorsuiter eller 2-etagers lejligheder.  

Dobbeltværelse
Du bor på 20m2 store værelser med egen møbleret balkon/terrasse. Værelserne er alle indrettet med WiFi, aircondition (mod gebyr), badekar, bruser, hårtørrer, safebox (mod gebyr), køleskab, kedel, TV og telefon. Du kan maks. bo tre personer i værelserne, og det er muligt at låne en babyseng mod betaling. Du kan også bo i eneværelse.

Juniorsuite
Du bor i 32m2 store suiter med egen møbleret balkon/terrasse. Værelserne er alle indrettet med WiFi, aircondition (mod gebyr), badekar, bruser, hårtørrer, safebox (mod gebyr), køleskab, kedel, TV og telefon. Du kan maks. bo fire personer i værelserne, og det er muligt at låne en babyseng mod betaling.

2-etagers lejlighed
Du bor i 38m2 store lejligheder, der indeholder to etager. Du har din helt egen balkon/terrasse, som selvfølgelig er møbleret. Værelserne er alle indrettet med WiFi, aircondition (mod gebyr), badekar, bruser, hårtørrer, safebox (mod gebyr), køleskab, kedel, TV og telefon. Du kan maks. bo fem personer i værelserne, og det er muligt at låne en babyseng mod betaling.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider