SH Dolce Vita

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Varna (VAR): 25.6 km (32 mins)
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 1500 m
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 500 m
  • PoolChildren
  • HotelLink:
  • Pool
  • Bar

Hotelinformation

Skønt All Inclusive-hotel tæt på strand og by

Det fine SH Dolce Vita ligger i turistområdet Golden Sands og har alt, hvad du behøver for at få en dejlig ferie i Bulgarien. Det har to skønne pools, den ene med børnesektion, og en solterrasse samt et mini-badeland (3-14 år) med fire rutsjebaner. Der er også en indendørs pool. Herudover er der et spa- og beauty-område med jacuzzi, sauna og dampbad, hvor du har mulighed for at få forskellige behandlinger (mod betaling).

Hotellets buffetrestaurant tilbyder lækre, lokale retter og live show-cooking hele ugen. Herudover kan du nyde snacks og drikkevarer fra hotellets andre barer, idet dit ophold er med All Inclusive.

Hotellet er perfekt til både familier, par og grupper af venner. Ca. 500 meter fra hotellet ligger den fire kilometer lange Riviera-strand, hvor du foruden at tage en dukkert i det skønne vand, kan prøve forskellige former for vandsport eller nyde dine dag- og aftentimer i de mange barer, caféer, restauranter og butikker. Ligeledes, 1500 meter fra hotellet, finder du desuden hotellets private strand, hvor der er to solsenge og en parasol pr. værelse inkluderet. 

All Inclusive programmet på SH Dolce Vita inkluderer et underholdningsprogram med forskellige shows og live-musik for de voksne og tegnefilm, der vises flere gange om ugen for børnene. Derudover har hotellet også ansatte, som laver aktiviteter med børnene hver dag.

Du kan frit træne i hotellets sportscenter, prøve vandpolo, svømme i den 25 meter lange pool, prøve vandgymnastik, spille volleyball og meget mere. For børnene er der en legeplads og en international børneklub. Der er gratis WiFi på hele hotellet, og du kan låne strand- og poolhåndklæder mod et depositum. 

Sådan bor du 

Dobbeltværelse med balkon: Du bor i fine dobbeltværelser med egen balkon. Alle værelserne er indrettet med hårtørrer, telefon, aircondition, TV, mini-køleskab, minibar (efter bestilling og mod gebyr), safebox, WiFi, kedel og te faciliteter. Du kan maks. bo tre personer på værelserne. Det er muligt at tilkøbe havudsigt. Alle dobbeltværelser er ca. 32 m2.

Dobbeltværelse Superior med balkon: Du bor i fine og rummelige værelser med egen balkon. Alle værelserne er indrettet med hårtørrer, telefon, aircondition, TV, mini-køleskab, minibar (efter bestilling og mod gebyr), safebox, WiFi, kedel og te faciliteter. Du kan maks. bo tre voksne og et barn på værelserne. Disse værelser er ca. 36 m2.

2-værelses lejlighed - plads til 4 personer: Denne lejlighed består af to værelser, hvor det ene er en stue med en stor sovesofa, og det andet er et soveværelse med en dobbeltseng. Lejligheden har et badeværelse og et ekstra toilet. Lejligheden er udstyret med WiFi, TV, aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, elkedel og egen balkon. Der kan være enten tre voksne og et barn eller to voskne og to børn. Lejligheden er 48 m2.

2-værelses lejlighed - plads til 6 personer: Lejligheden består af to værelser, som er et soveværelse med en dobbeltseng og en sovesofa og et andet soveværelse med to enkeltsenge. Lejligheden har et badeværelse og et ekstra toilet. Lejligheden er udstyret med WiFi, TV, aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, elkedel og egen balkon. Her kan være op til seks personer. Lejligheden er 56 m2.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om SH Dolce Vita
Mænd skal bære lange bukser til aftensmad.

Børn beregnes som voksne fra 12 år og op efter.

Babyseng kan lejes mod gebyr og betales direkte på hotellet.

Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Hotellet tilbyder shuttelbus til stranden, som kører hver 30. minut.

Børn skal have badesko på i poolområdet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider