Innahura Maldives Resort

Lhaviyani Atholhu, Maldiverne Flag - Maldiverne

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 0 m
  • Pool
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant

Hotelinformation

Velkommen til paradisøen Innahura Maldives Resort, en charmerende og fredelig ø i det nordlige Maldiverne, som er 600 meter lang og 180 meter bred. Hotellet tilbyder bungalower med private terrasser og udsigt til enten solopgang eller solnedgang. Uanset hvilken bungalow du vælger, kan du slå dig ned i øens beach bar og nyde den fantastiske udsigt over havet.

Øen indbyder såvel til afslapning og slentreture i vandkanten. Det turkisblå vand indbyder ikke kun til svømmeture, men også til udforskning af det farvestrålende liv under havoverfladen. Innahura ligger i en smuk lagune, som byder på fantastisk snorkling og dykning for både øvede og nybegyndere. Hotellet arrangerer udflugter til andre små øer og det nærliggende koralrev samt fisketure.

Hvis du vil padle, prøve SUP eller kitesurfing er der også mulighed for det. Kan du lide sport, kan du spille beachvolley eller deltage i yogatræning.

Om aftenen arrangeres aktiviteter som for eksempel fælles grillmiddage. Hotellet har også en spaafdeling, og skal ferien være ekstra bekvem, kan du tilkøbe All Inclusive - så indgår mad, drikkevarer og nogle aktiviteter.

Hotellet arbejder aktivt på at reducere sin miljøpåvirkning, blandt andet ved at anvende vedvarende energi, begrænse brugen af engangsplast, plante nye træer og uddanne medarbejderne indenfor miljøspørgsmål.

Hotellet gennemgår en renovering i løbet af 2024 og kan ikke bestilles. Foreløbig forventet åbning i begyndelsen af 2025.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider