Duodo Palace

Verona, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Afstands center: 0 m
  • Nærmeste centrum: 0 m
  • Bar
  • Elevator
  • Rengøring pr. uge: 7

Hotelinformation

Duodo Palace ligger i hjertet af Venedig, tæt på seværdigheder som Markuspladsen, Teatro La Fenice,Ponte dell'Accademia og den velkendte Rialtobro, den ældste og måske smukkeste bro over Venedigs Canal Grande. IBeloggende i et palads fra 1600-tallet har dette hotel al den atmosfære og stemning, der kendetegner byen selv. For selvom bygningen er blevet renoveret efter alle kunstens regler, har man plejet og bevaret den gamle arv med frilagte freskoer, smagfuld stuk og de berømte krystal-lysekroner fra øen Murano lige uden for Venedig.

På Duodo Palace bor du midt i byens rige, prægtige historie, men opdateret til moderne standard. Et eksempel er det stilrene Well Room, hvor tidløs elegance finder en smuk kontrast i den gamle brønd, der er bevaret i rummet. Et andet eksempel er La Corte, en bar, der har specialiseret sig i venetianske aperitiffer, serveret af kyndige baristaer, der kender den venetianske drikkekultur til fingerspidserne.

Selv værelserne er udført med samme overdådige pragt med marmor, smukke loftsmalerier og spejle, der har båret byens navn i flere hundrede år. Hver detalje er blevet behandlet med stor omhu og eftertanke, og resultatet er en harmonisk helhed, der hviler lige så trygt i byens historie som i dens nutid, alt sammen for at gøre din rejse til Venedig så mindeværdig og smuk, som du fortjener.

Hvis du ønsker at ankomme med stil, kan du bestille en vandtaxi fra lufthavnen, en taxa, der tager dig direkte til hotellets vandport, så du kan stige ud af båden direkte ind på hotellet - en klassisk venetiansk entré.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider