Wailea Beach Villas, A Destination Luxury Hotel

Maui, USA Flag - USA

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Elevator
  • Internet

Hotelinformation

Fra Wailea Beach Villas, A Destination Luxury Hotel, som ligger i Kihei (Wailea), er der kun 4 minutters gang til Shops at Wailea og 11 minutters gang til Ulua Beach. Dette lejlighedshotel med 4,5 stjerner ligger 1,3 km fra Ulua Beach Park og 1,5 km fra Mokapu Beach.

Tag et smut forbi den lokale købmand/dagligvarebutik, der betjener Wailea Beach Villas, A Destination Luxury Hotels gæster.

Slip af med muskelspændingerne og slap af med massage og kropsbehandlinger. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning/børnepasning (tillægsgebyr). Det er nemt at komme omkring og besøge nærliggende destinationerne med den gratis transportservice.

Minimumsalder for check-in er 21 år. Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik.

Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum er påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter.

Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres. Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet.

Receptionen er åben hver dag fra kl. 08.00 til kl. 20.00.

Gæster, der kører til overnatningsstedet, skal kontakte overnatningsstedet på forhånd for at få rutevejledning til indtjekningsstedet. Receptionens åbningstider er fra kl.08.00 til kl.20.00. Gæster, der planlægger at ankomme uden for disse tidspunkter, skal kontakte overnatningsstedet på forhånd og på dagen for indtjekning følge disse rutevejledninger til indtjekningsstedet: Tag Wailea Ike Drive fra Wailea Gateway Center til lyskurven ved butikkerne i Wailea. Drej til venstre, og tag anden afkørsel til højre til sikkerhedsporten til Wailea Beach Villas. Her modtager du værelsesnøgler og rutevejledning til dit resort. Kontakt overnatningsstedet via oplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider