Selectum Luxury Resort

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 4 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2017, renoveret i 2018 / 2019
  • transfer_time: 45 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Gulvtæppe/parket
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card:
  • room_ac
  • nbr_rooms: 400
  • all_inclusive

Hotelinformation

Luksuriøse omgivelser med en utrolig detaljerigdom
Det er virkelig ikke let at beskrive Selectum Luxury Resort – det skal vitterlig opleves! Ord som ekstravagant, luksuriøst, finurligt og anderledes rammer alle meget godt, men vi vil vove den påstand, at du ikke har set noget lignende. Det er svært at bevæge sig rundt på hotellet uden at stoppe op, måbe, undres og trække på smilebåndet, og du bliver let løftet af den legefuldhed som gennemsyrer hotellet.

Hotellet er indrettet i et sammensurium af stilarter og materialer, og du bliver bombarderet med sanseindtryk – overalt er der farver, pudsige detaljer og blandede stilarter som man kan studere. Af de mange detaljer kan nævnes den bemærkelsesværdige og iøjefaldende røde pool, de kunstgræsbeklædte vægge, de gigantiske prismelysekroner og ikke mindst de to enorme træer indkapslet i glas.

Selectum Luxury Resort er delt i to afdelinger – hovedafdelingen og familieafdelingen. Familieområdet er et sandt slaraffenland for børn og legesyge sjæle, og er simpelthen så gennemført udformet og indrettet med tanke på børnefamilier.

Området omkring poolen i familiedelen har en rolig, afslappet stemning uden høj musik og pumpende rytmer og man kommer hurtigt fuldstændig ned i gear. Der er grønne græsplæner, høje skyggefulde træer, små bænke med bløde puder, pudsige figurer og et hav af sjove detaljer overalt.

Du kan glæde dig til et overdådigt, varieret og superlækkert All Inclusive udbud, hvor du ikke blot kan nyde den udsøgte mad i hovedrestauranten – men også kagerne i det fine patisserie, det store udvalg af snacks, gratis is, gode drinks og ikke mindst den herlige familievenlige restaurant i familieafdelingen.

Selectum Luxury Resort er en del af vores Premium Collection-hoteller og dermed blandt de absolut bedste og mest luksuriøse hoteller Nazar tilbyder. 

Lækker pool, sjovt vandland og skøn strand
Den store runde pool indbyder i dén grad til en forfriskende dukkert. Midt i poolen kan du nyde at slikke sol, mens du pjasker tæerne i vandet, da visse solsengene ligger i vandet. Ved den store pool ligger der også en dejlig børnepool med et par vandrutsjebaner til de mindste børn.

I familie-delen af Selectum Luxury Resort ligger der en skøn pool og her er en meget afslappet stemning og ingen forstyrrende musik, blot masser af latter.

Her hos Nazar har vi, selvom vi har set rigtig mange pools, aldrig før set en rød pool! Men sådan en er der altså på Selectum Luxury Resort. Den er temmelig iøjefaldende og ligger ved scenen, hvor der er en stor poolbar samt cabanas som du kan leje for en dag. Den røde pool bruges primært til hotellets events, skumfester og anden festivitas, og kan derfor ikke benyttes blot til en forfriskende dukkerter.

Vil I have fuld fart over feltet, så er der er et fantastisk vandland i Selectum Luxury Resorts familieafdeling. Her er der både en skøn lazy river og masser af sjove, mavekildende vandrutsjebaner for både store og små vovehalse – seks af disse er forbeholdt større børn, og der er otte mere børnevenlige vandrutsjebaner for de mindre børn.

Da hotellet ligger lige ved stranden kan du naturligvis også tage en forfriskende dukkert i det indbydende turkisblå hav. Der er en skøn pier, hvor du også kan slikke sol og nyde drinks fra baren på pieren. Både på stranden og pieren er der behagelig solsenge og skyggefulde parasoller.

Overdådigt All Inclusive udbud
Begrebet All Inclusive kommer virkelig til sin ret på Selectum Luxury Resort – her er nærmest alt hvad hjertet kan begære af delikat og veltilberedt mad, lækre snacks, gratis is, drinks, smukke kager, smoothies og frisklavede juice. Hovedrestauranten er flot og ligesom resten af hotellet er det totalt gennemført indrettet med både stil, finesse og et glimt i øjet. Midt i restauranten ligger det fine charcuteri med alverdens lækre oste, skinke og delikatesser.

I lobbyen er der et italiensk show cooking-område, hvor der eftermiddagen serveres lækre smagsprøver. Her er også en skøn sushi-bar, hvor sushikokkene tilbereder raffineret sushi. Besøg også det fine patisserie, hvor montrerne er fyldt med smukt udformede, overdådige kager.

Der er ikke mindre end ni barer på Selectum; herunder også en smoothie og vitaminbar ved poolen, og du har aldrig langt til en forfriskende og opkvikkende drik. Ved poolen står der frysere, som er fyldt op med is som du bare kan spise løs af!

Derudover er der også sea food à la carte restaurant og en steak restaurant som du gratis kan besøge en gang i løbet af ferien. Hvis man ønsker at besøge disse mere end en gang, er det mod en mindre bookingafgift.

Restauranten i familieområdet er virkelig også et kapitel for sig, og med rutsjebaner midt i restauranten er der i dén grad tænkt på børnene. Her kan de boltre sig, når de er færdige med maden og mens de voksne hygger videre i de kulørte omgivelser. Der er en afslappet stemning i den lyst indrettede restaurant, hvor I både kan sidde indendørs og udendørs. Maden som servereres her er yderst lækkert og kreativt præsenteret, og der vil helt sikkert være noget af børnenes favoritmad at finde i det store udvalg. Som en ekstra service til småbørnsfamilierne er der også modermælkserstatning og babymad.

Fænomenal og fantasifuld børneklub
Selectum Luxury Resort har en fuldstændig fabelagtig og spritny børneklub i to etager. Den er lyst, fantasifuldt og spændende indrettet, ligesom den naturligvis er gennemsyret af den samme legefuldhed og detaljerigdom som resten af hotellet. Børnene vil elske at boltre sig i de herlige omgivelser i selskab med de passionerede aktivitetsguider, som sørger for at holde dem aktiveret og underholdt.

Børneklubben har indendørs børnepool, herlige interaktive spil, hvor projektorer gør det muligt f.eks. at spille foldbold uden en fysisk bold, en biograf, samt et LEGO-rum. Børnene kan også bade i bolde eller få taget et sjovt fotominde fra ferien ved det fine akvarie med kulørte, farvestrålende fisk. Akvariet er nemlig bygget således at du kan stå, så det ser ud som om du er inde i det sammen med fiskene.

I forlængelse af den fantastiske børneklub er der også en overdækket legeplads, så der kan blive boltret og buldret omkring uden at skulle være i solen. Der er også et herligt og populært tivoliland, som er åbent om aftenen.

Den herlige børneklub ligger lige ved det store vandland og har også sin egen lille snackrestaurant til børnene.

Vær aktiv eller slap af
Ligesom øjet aldrig keder sig på Selectum Luxury Resort, så er det også svært at kede sig på ferien her. Der er masser af aktiviteter du kan give dig i kast med, du kan spille f.eks. tennis på en af de 12 tennisbaner, basket bold eller beach volley, bordtennis, bueskydning, eller dart. Hotellets aktivitetsguider arrangerer både undervisning i aerobic, step og andre sportsformer, ligesom de laver konkurrencer, aktiviteter og tema-arrangementer i løbet af dagen. Om aftenen arrangeres der shows, live musik og koncerter.

For dig som har lyst til at holde formen ved lige, kan du besøge det lækre fitnesscenter, hvor der er flere maskiner, vægte og udstyr, så du kan udfordre dig selv på ferien. Det er lyst og med store vinduer med udsigt til enten den dejlige indendørs pool eller haven.

Trænger du til selvforkælelse og tid til og for dig selv, kan du besøge Selectum Luxury Resorts lækre spa.

Der er gratis wifi over hele hotellets område.

Mod betaling

Bowling, lys på tennis- og basket banerne, tennisundervisning, vandsportsaktiviteter.

Flotte værelser med kreative løsninger
Hovedbygningen

Der er forskellige farvetemaer på værelserne i hovedbygningen, som er ekstravagant indrettet med velourmøbler og mange fine, kreative detaljer og løsninger. Der er satelit-tv, minibar som en del af All Inclusive bliver opfyldt dagligt, et lille siddeområde med behagelige stole og bord, safetyboks, badekåbe, hårtørrer, badetøfler, central air condition, elkedel, kaffe og the faciliteter og gratis wifi. Der er Det er er værelser med både plankegulv, gulvtæppe eller en kombination med både plankegulv og gulvtæppe. Se venligst under værelsesbeskrivelsen for at se hvilken slags gulv der er i det pågældende værelse. Badeværelset har både brusekabine og jacuzzi. Værelserne har balkon eller terrasse.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelset er 45-62 m², her er to almindelige sengepladser, og hvis der skal bo en tredje person, kommer der en ekstraseng ind i værelset. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud.

Disse værelser kan bestilles med landudsigt, delvis havudsigt eller havudsigt – sidstnævnte mod extra tillæg. I denne værelsestype er der gulvtæppe. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og det er muligt at få børnepris på et barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Deluxeværelse, 2-3 personer
Hvis du vil have lidt ekstra plads, skal du vælge et deluxeværelse. Her har du 70-75 m² at boltre dig på. Her er to almindelige sengepladser, og hvis der skal bo en tredje person, kommer der en ekstraseng ind i værelset. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud.

Disse værelser kan bestilles med landudsigt, delvis havudsigt eller havudsigt. I denne værelsestype er der både plankegulv og store tæpper. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og det er muligt at få børnepris på et barn.

Superior værelse med jacuzzi, 2-3 personer
Superior værelserne, hvor du har jacuzzi er 75-85 m². Dette værelse har brusekabine samt badekar med jacuzzi. Her er to almindelige sengepladser, og hvis der skal bo en tredje person, kommer der en ekstraseng ind i værelset. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud. I denne værelsestype er der både plankegulv og store tæpper.

Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og det er muligt at få børnepris på et barn.


Værelserne i familieafdelingen

Familieværelserne på Selectum Luxury Resort ligger i sin helt egen afdeling, som har både egen restaurant og et skønt pool område. Det er også i dette område at vandlandet, børneklubben og mini tivoliet ligger.

Værelserne ligger enten i stueplan eller på første etage i villaerne, som ligger spredt ud over et pragtfuldt, smukt og grønt område. Fra nogle af værelserne på 1.sal er det muligt at rutsje på rutsjebane ned til græsplanen nedenfor. Det er desværre ikke muligt at vælge netop disse værelser på forhånd.

Familieværelserne er indrettet med både elegance, humor, og en herlig legefuldhed med kulørte glade farver og en utrolig detaljerigdom. Man kan låne en PlayStation og tilhørende spil, som børnene kan fornøje sig med i deres sovesofa, hvis de skal holde pause fra solen og vandpjaskeriet.

Uden for værelset er der parkeringsplads, hvor man kan parkere de små børnecykler og klapvogne, som man kan låne i receptionen

Familieværelse, 2-4 personer
Disse værelser på 37-42 m² er delt i to, således at børnene har deres eget lille hjørne med en sovesofa, et bord med indbyggede spil, to stole og tv. Der er en stor dobbeltseng, og en skydedør mellem hvor de voksne og børnene sover. Sengen i børnehjørnet er en sovesofa, som bliver to forskellige senge i forskellige højder og måler henholdsvis 190x90 cm og 190x80 cm, når den er slået ud.

Der er virkelig tænkt over hvordan småbørnsfamiliers behov imødekommes og familieværelserne har derfor potte, babybadekar og en lille trappe, så de små kan nå håndvasken. Der er minibar som bliver opfyldt dagligt, safety boks, badekåbe, hårtørrer, badetøfler, individuel aircondition, elkedel, kaffe og the faciliteter, gratis wifi, her er flisegulv og delvist gulvtæppe. Værelserne har balkon eller terrasse. Der et to tv, hvor det ene er supersmart indbygget i spejlet.

Værelset kræver mindst to fuldt betalende og et barn, her kan bo max. to voksne og to børn og det er muligt at få børnepris på et barn.

Slip hverdagens stress i hotellets lækre spa
En af de skønneste ting ved at holde ferie er at koble totalt af, slippe hverdagens mange praktiske gøremål og bare fokusere på at forkæle sig selv mest muligt. Der findes vel næppe noget mere afstressende og selvforkælende end en lækker omgang massage og en ansigtsbehandling, hvor andre nusser og plejer om dig.

Selectum Luxury Resorts Spa er lyst, luksuriøst og indbydende indrettet med en rigtig behagelig stemning. Du kan nyde tyrkisk bad, sauna, dampbad og jacuzzi uden betaling, mens de afstressende og afslappende behandlinger er mod betaling.

Mot betaling

Alle behandlinger.


I hotellets værelser i hovedbygningen er der ingen dør til badeværelset, som dermed er i åben forbindelse med resten af værelset, og det kan være noget man lige skal vænne sig til.

PlayStation og dertil hørende spil kan til familieværelserne lånes i receptionen mod et depositum.

Det er desværre ikke muligt at vælge familieværelsernes beliggenhed på forhånd.

Der skal bestilles plads på tennisbanerne.

Den røde pool bruges primært til hotellets events, skumfester og anden festivitas, og kan derfor ikke benyttes blot til en forfriskende dukkerter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider