Bossotel

Bangkok, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Restaurant
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/bangkok/bossotel/
  • Bar
  • DistanceToBeach:
  • Pool
  • DistanceToTown: 400 m

Hotelinformation

Moderne thailandsk hotel med fantastisk beliggenhed
På det skønne Bossotel Bangkok er du garanteret en dejlig ferie med vestlig komfort og asiatisk gæstfrihed. Hotellet tilbyder moderne, komfortable værelser ideelt til både familier, par og enkeltrejsende. Du bor tæt på BTS Skytrain-stationen Saphan Taksin og Chao Phraya-floden, hvorfra der er gode transportmuligheder til shoppingcentre, restauranter, caféer og forskellige underholdningsaktiviteter i midtbyen.

Bossotel Bangkok har en dejlig udendørs pool med liggestole, hvor du kan nyde nogle afslappende dage med en kølig drink i hånden. Herudover er der et fint wellnessområde med spa-faciliteter som sauna, jacuzzi og diverse massagebehandlinger (mod betaling). Du kan også træne i hotellets fitnesscenter eller nyde en snack eller forfriskning i baren.  

Hver morgen serveres der en dejlig morgenbuffet i hotellets internationale Seven Angels restaurant, og skal det være let, kan du om aftenen bestille autentiske retter i den thailandske Irene Restaurant. Der er også mulighed for at bestille roomservice, og har du brug for noget på skæve tidspunkter, står personalet i receptionen klar hele døgnet. 

Sådan bor I
På Bossotel Bangkok kan du bo på dobbeltværelser, superior-værelser, deluxe-værelser eller familieværelser.

Dobbeltværelse
Du bor på flotte og komfortable dobbeltværelser (28m2) egnet til maks. tre personer. Værelserne er alle indrettet med aircondition, WiFi (mod gebyr), safebox, TV, telefon, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar og hårtørrer.

Superior-værelse
Superior-værelserne er moderne indrettet med flotte, klassiske møbler og er mere rummelige (30m2) end hotellets dobbeltværelser. Værelserne er alle indrettet med aircondition, WiFi (mod gebyr), safebox, TV, telefon, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar og hårtørrer. Du kan maks. bo tre personer i disse værelser.

Deluxe-værelse
Du bor på lyse og rummelige værelser af 34m2 med klassiske og moderne møbler. Værelserne er indrettet med aircondition, WiFi (mod gebyr), safebox, TV, telefon, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar og hårtørrer. Du kan maks. bo tre personer i disse værelser.

Familieværelse
Hotellets familieværelser er nydeligt indrettet med moderne møbler og er ideelt til familier, der har brug for ekstra plads. Værelserne er enten med køjesenge eller dobbeltsenge og er indrettet med aircondition, WiFi (mod gebyr), safebox, TV, telefon, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar og hårtørrer. Du kan maks. bo fire personer i værelserne.

Pension
Opholdet på Bossotel Bangkok er med morgenmad.

Mere om Bossotel Bangkok
Der kan gratis lånes poolhåndklæder, og WiFi på værelserne og i hotellets fælles områder kan benyttes mod gebyr.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider