IC Santai

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 8 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1995, senest renoveret i 2016
  • transfer_time: 45 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 7
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 508
  • all_inclusive

Hotelinformation

Generøs All Inclusive og smukke villaer
IC Santai er et smukt og familievenligt hotel med en afslappet, tilbagelænet feriestemning, og hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Madglade sjæle vil begejstres over det lækre All Inclusive-udbud med store, indbydende og alsidige buffeter. Alt er flot præsenteret, og det kan være svært at bestemme sig for hvad man dog skal vælge!

Der er masser af luft og fine, velplejede grønne omgivelser ved de to store pools, og den 300 meter lange, brede sandstrand med blødt sand indbyder til en dukkert i bølgerne blå. Vil du bo lige ved poolen, kan du vælge at bo i IC Santais vidunderlige villaområde! Mellem de pastelfarvede huse med masser af frodigt grønt, snor den dejlige pool sig, og det er et meget idyllisk og roligt område.

Børnene vil elske den fænomenale internationale børneklub, hvor der arrangeres mange sjove aktiviteter som pizzabagning, ansigtsmaling, småkagebagning og kreative lege.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Smukke pool-omgivelser og 300 meter privat strand
Der er to pools på IC Santai; en stor pool midt på hotelområdet, samt en ”relax-pool”, som ligger i et roligt hjørne af hotellet omgivet af skyggefulde træer. Ved relax-poolen er der en stille og afslappede stemning, mens der ved den store hovedpool i løbet af dagen er flere aktiviteter. Området ved hovedpoolen er stort, der er masser af luft og plads og det hele er omgivet af velplejede græsplæner.

Udover disse store pools, er der også både børne- og babypool. Hvis du er til lidt mere vandpjask, sjov og kilden i maven, så er der et vandland med seks vandrutsjebaner. I forlængelse af børneklubben ligger der et herligt vandpjaske land, hvor børnene kan boltre sig.

Hvis du bor i en af de skønne villaer, har du desuden mulighed for at tage en dukkert stort set lige uden for din dør i den skønne pool, som bugter sig gennem villaområdet. Hvis du bor i stueetagen, har du adgang til poolen direkte fra din terrasse, mens hvis du bor på 1. sal har udsigt til poolen, og for at komme til poolen, skal du lige ned at en lille trappe for at komme til det indbydende poolområde.

Den 300 meter lange, brede sandstrand med blødt sand er rigtig lækker og indbyder i den grad til at hoppe en tur i bølgerne blå. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du leje en pavillon (en såkaldt cabana) for en dag, hvor du har butlerservice og vil blive vartet op dagen lang.

Der er naturligvis badehåndklæder til alle gæster på IC Santai.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter

Tænderne løber let i vand over al den lækre mad
Madglade sjæle vil klappe i deres hænder over det lækre All Inclusive-programmet på IC Santai. Hovedmåltiderne serveres som store, indbydende og alsidige buffeter, alting er flot præsenteret og det kan være svært at bestemme sig for hvad man dog skal vælge.

Hensynet til børnene og deres behov er virkelig i fokus, og derfor åbner restauranten en halv time før for hotellets mindste gæster ved både frokost og aftenmad. Børnene har deres egen lækre afdeling, som er indrettet med kulørte farver og sjove detaljer. Som en ekstra service til småbørnsfamilierne er der også modermælkserstatning og babymad.

I snackbaren serveres der i løbet af dagen snacks og lettere retter i form af blandt andet salater, pizza, hamburgere, bagte kartofler, vafler og is. 

Med ikke mindre end seks barer, som fra tidligt morgen til sen aften serverer kolde drikkevarer, vil du ej gå længe eller langt uden at kunne få forfriskninger. Den store terrasse, som ligger i forlængelse af lobbybaren, er et populært samlingspunkt om aftenen med en fin udsigt over pool-området og havet i baggrunden. Lobbybaren har sågar åbent hele døgnet!

Der er fem tema-restauranter, som man kan besøge mod et mindre tillæg – en italiensk, en mexicansk, en tyrkisk, en seafood og en sushi/asiatisk restaurant. Vi anbefaler at du booker bord til disse i starten af din ferie for at sikre dig plads.

Mod betaling

Tema-restauranterne, room service samt enkelte importerede alkoholiske drikkevarer.

Helt fantastisk børneklub med splash-vandland
Et af IC Santai store og populære trækplastre er den imponerende international børneklub, som børnene vil elske! Alene synet af den skønne kulørte klub i iøjefaldende, glade farver bringer et smil på læben på store og små.

Her arrangeres der dagen lang herlige aktiviteter af de dygtige aktivitetsguider, det kan f.eks være pizzabagning, ansigtsmaling, småkagebagning samt kreative lege. I børneklubben er der også en overdækket legeplads og masser af plads at boltre sig på. I forlængelse af børneklubben ligger det festlige vandsprøjtende splashland samt en mindre børnepool.

Børneklubben er inddelt i forskellige aldersgrupper og aktiviteterne bliver tilpasset efter aldersgrupperne. F.eks er der til ungdomsklubben diverse PlayStation og Xbox spil, som de lidt større børn/unge mennesker vil elske.

Til børne- og ungdomsklubben hører også IC Santais adventure park, hvor man kan udfordre sin indre vovehals (eller hinanden) i en spændende og udfordrende klatrebane.

Mod betaling

Adventure parken, hvis den besøges udover de to inkluderede gange.

Slap af eller deltag i de mange aktiviteter
På IC Santai er der ikke kun tænkt på at du kan slappe af i smukke omgivelser, der er også rig mulighed for at deltage i de mange aktiviteter. Du kan blandt andet lave morgen gymnastik, pilates eller step aerobic, ligesom der er boccia, dart, beach volley, mini golf, bueskydning og bordtennis. Også i poolen bliver der arrangeret aktiviteter som vandpolo og vandaerobic.

Om aftenen er der forskellige former for underholdning i form af shows, garden party, tyrkisk aften m.m. For dig som gerne vil holde formen ved lige er der et lækkert fitnesscenter med mange maskiner og vægte. Fitnesscenteret er indrettet i et lyst lokale med store vinduespartier, som vender ud mod haven og gør at det er rigtig behagelige omgivelser at træne i.

Vil du koble helt af og forkæle dig selv, vil du nyde IC Santais dejlige spa med blandt andet tyrkisk bad og sauna.

Der er wifi på hele hotellets område.

Lækre, rummelige værelse med mulighed for pool-adgang
På IC Santai kan du enten bo i hovedbygningen, hvor du kan vælge mellem landudsigt eller havudsigt, eller i den charmerende villa-del af hotellet.

Her er tv, minibar som naturligvis er All Inclusive og fyldes dagligt, kaffe og te-faciliteter, central A/C, wifi, safety boks, morgenkåbe og badetøfler. Her er plankegulv.

Hovedbygningen
Værelserne i hovedbygningen er rummelige og funktionelt indrettet i lyse farver og beige møbler. Alle værelserne har balkon med borde og stole, og hvis du vælger værelse med havudsigt kan du nyde det turkisblå Middelhav fra din balkon. 

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dette værelse er 26 m² og har to rigtige sengepladser. Den tredje person sover i ekstraseng, som måler 190x90cm. Værelset kræver mindst to betalende, her kan bo max tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Det er også muligt, mod tillæg, at bestille dobbeltværelset med havudsigt.

Villa-delen
Villaområdet er ganske enkelt betagende! Det minder mest om en lille sydlandsk by hvor husene er forskellige, men alligevel matcher hinanden med pastelfarvede nuancer og bougainvilleaen snor sig opad bygningerne. Overalt er der palmetræer, buske, velplejede græsplæner og kulørte blomster.

Foran villaerne bugter der enorme pool sig, og det er svært ikke at få lyst til en forfriskende svømmetur i de idylliske og rolige omgivelser. Du kommer øjeblikkeligt helt ned i gear i denne del af IC Santai, og en betragtelig del af ferien vil utvivlsomt blive tilbragt her med blot at nyde roen og de smukke omgivelser.

Når du bor i villa-delen af IC Santai kan du benytte dig af den lille hyggelige café, der ligger i midt af det charmerende villa område og har udsigt til den helt fantastiske pool. Herfra kan du nyde morgenmaden i roligere omgivelser, ligesom der dagen igennem serveres lækre snacks for beboerne i villa-delen.

Værelserne er rummelige og elegant indrettet i lyse farver med smukke møbler og en dejlig stil der appellerer til skandinaviske gæster. Alle værelserne har balkon eller terrasse med borde og stole.

Bemærk venligst, at du kan ikke selv bestemme om værelset ligger i stueetagen eller på 1.sal.

Dobbeltværelse pool, 2-3 personer
Disse værelser er 37 m² og har to almindelige senge. Hvis der skal bo tre personer, kommer der en ekstra slå-ud seng ind på værelset – denne måler 190x90 cm. Der kræves min. to fuldt betalende og der kan bo max. tre personer. Det er muligt at få børnepris på et barn.

Familiesuite pool med to soveværelser, 3-5 personer
Disse værelser er 71 m² og har en stue samt to soveværelser. På hvert soveværelse er der to almindelige senge. Hvis der skal bo en 5. person, kommer der en ekstra slå-ud seng ind på værelset – denne måler 190x90 cm. Der er to badeværelser – ét med brus og ét med badekar. Der kræves min. tre fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne og et barn. Det er muligt at få børnepris på et barn.

Forkæl dig selv i lækre omgivelser
I IC Santais lækre spa kan du komme fuldstændig ned i gear og forkæle dig selv i de skønne omgivelser. Her er både indendørs pool, tyrkisk bad, sauna, dampbad samt vitaminbar, som alt sammen er inkluderet i prisen. Ønsker du nogle af de afslappende og selvforkælende behandlinger er disse mod betaling.

Mod betaling

Alle behandlinger.


Bemærk venligst, at du kan ikke selv bestemme om værelset ligger i stueetagen eller på 1.sal, når du bor i villadelen på IC Santai

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På IC Santai har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Overskydende mad fra hotellet bliver donereret til et center, der tager sig af hunde og katte, som lever på gaden.

• IC hotellerne arrangerer miljøprojekter og kampagner for skolebørn for at øge deres opmærksomhed omkring hvorledes vi holder kloden ren og sikker.

• Glemte ejendele og hittegods, som er blevet glemt på hotellet, bliver efter seks måneder doneret til trængende studerende.

• Hotellet støtter projektet“ Let my daughter go to school”, hvor der bliver samlet ind til fattige familier, så deres døtre har mulighed for gå i skole.

• Stranden er tildelt Blue Flag, som bevis på, at hotellet har sundt svømmevand, veludstyret strand og fokus på miljøoplysningsaktiviteter. Hotellet har også deltaget i projektet ”Indigo Turtle”, som har adopteret 115 skildpadderunger.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider