Diamant Residence

Nessebar, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 400 m
  • Afstands center: 3 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2013
  • transfer_time: 30-50 min.
  • room_minibar
  • pool_towels
  • room_floor: Gulvtæppe/laminatgulv/fliser
  • elevator
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 7
  • credit_card: Visa, Mastercard
  • room_ac
  • nbr_rooms: 200
  • all_inclusive

Hotelinformation

Unik stil og familiær stemning
Diamant Residence er et dejligt All Inclusive-hotel, hvor både børn og voksne vil nyde at holde ferie i behagelige omgivelser. Pool-området er hotellets hjerte og her er en hyggelig, tilbagelænet feriestemning.

Diamant Residence har sin helt egen stil og man trækker på smilebåndet første gang man træder ind i lobbyen. Allerede ved første øjekast forstår du navnet “diamant”, da det går igen i flere detaljer - som ”diamanter” i møblerne og i den store iøjefaldende lysekrone. Disse detaljer kan sammen med draperede søjler, og ornamenterede vægge virke lidt pompøst og ekstravagant, men det er simpelthen bare hotellets ejere, som har nydt at indrette hotellet i en gennemført stil. Atmosfæren på hotellet er meget afslappet og tilbagelænet.

Hotellet er familieejet og familien er en del af dagligdagen.

Diamant Residence ligger i slutningen af Sunny Beach, ikke langt fra Nessebar og 400 meter fra Sunny Beachs berømte, lange brede sandstrand.

Diamant Residence er en del af Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet flere af vores familievenlige hoteller med godt All Inclusive-udbud.

Pool-området er hotellets lille hjerte
Som Diamant Residence lille hjerte og naturlige samlingspunkt ligger poolen midt i gårdhaven. Poolen er omkranset af solsenge og skyggefulde parasoller. Her er en tilbagelænet feriestemning, hvor både børn og voksne hygger sig sammen. Man keder sig ikke, da der i løbet af dagen er rigeligt med underholdning og hyggelige aktiviteter, som du naturligvis kan deltage i hvis du har lyst – og ellers er det jo altid underholdende at iagttage andre.

Der er også en mindre børnepool, som er en integreret del af poolen.

Hvis du vil besøge Sunny Beachs lange, brede sandstrand og nyde en forfriskende dukkert, ligger den blot 400 meter fra hotellet. Her er flere restauranter, vandsportsaktiviteter og det er muligt at leje solsenge og parasoller.

Ved poolen er der også håndklæde-service (mod depositum).

Nyd glæderne ved All Inclusive
Når du bor på Diamant Residence behøver du ikke tænke på hverken at finde pungen frem, eller på hvor du mon skal spise næste gang. Da det er et All Inclusive-hotel kan du blot læne dig tilbage og nyde, at mad og drikkevarer er inkluderet i dit ophold.

Hovedmåltiderne bliver serveret som buffet i hotellets restaurant, men når sulten eller tørsten melder sig i løbet af dagen eller aftenen, så er den hyggelige snackbar i hjørnet af gårdhaven åben. I snackbaren serveres der diverse snacks og lette retter, pizza, is og popcorn (et hit særligt blandt børnene!) og ligeledes hotellets populære belgiske vafler - alt dette indgår i dit All Inclusive-udbud. Poolbaren serverer kølige drikkevarer i løbet af dagen og her kan du også nyde en drink inden middagen.

Mod betaling

Importerede alkoholiske drikkevarer og friskpresset juice, drikkevarer i lobby-baren.

Populær børneklub og dejlig pool
Den internationale børneklub på Diamant Residence er indrettet i kulørte, glade farver og aktivitetsguiderne sørger for at holde børnene underholdt og beskæftiget i løbet af dagen. Her kan børnene f.eks farvelægge t-shirts, spille spil, male, tegne og lege sjove lege med deres nye venner.

Der er også en mindre legeplads ved siden af børnepoolen.

Masser af fællesaktiviteter
Hvis du skal have et afbræk fra de forfriskende dukkerter i poolen og fra blot at ligge og slappe af, så er det muligt at tage et slag bordtennis, forsøge at ramme Bulls eye i dart eller spille billard. Hotellets aktivitetsguider sørger for også for jævnligt at holde turneringer i både dart og bordtennis, hvis du trænger til udfordringer.

Der er et mindre træningslokale på hotellet, som er dejligt lyst og har vindue til haven og pool-området. Der er ikke så mange maskiner, men nok til at få pulsen op hvis du trænger til det på ferien. Vil du forkæle dig selv med afslappende behandlinger, så har Diamant Residence en skøn spa-afdeling, hvor du kan koble helt af.

Når du træder ud for hotellet er der ikke langt til hverken butikker, barer og en livlig atmosfære. Der er 400 meter til stranden, som naturligvis også skal prøves når man holder ferie i Sunny Beach.

Besøg også den charmerende og pittoreske gamle bydel i nærliggende Nessebar. Der er en super hyggelig stemning, særligt når dagen går på hæld mens man slentrer rundt i de snævre brostensbelagte gader.

Vandglade børn og voksne vil klappe i deres hænder over det herlige vandland, Aqua Park, som ligger lidt udenfor Nessebar. Der går mange daglige shuttle-busser dertil næsten lige udenfor hotellets dør.

Der er gratis wifi på hele hotellets område.

Mod betaling

Billard.

Elegante værelser i varme nuancer
Værelserne på Diamant Residence er nydeligt og elegant indrettet i varme nuancer, og også her er hotellets diamant-tema gennemgående i små fine detaljer. Alle værelserne har balkon, central air condition, TV, hårtørrer, minibar og safetyboks (begge mod betaling). 

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Disse værelser er 20 m² og der er gulvtæppe på gulvet. Der er to rigtige sengepladser samt en sovesofa eller lænestol, som kan slås ud – i udslået form måler denne 62x175 cm, som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Værelset kræves mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og det er muligt at få én børnepris.

Familie Suite til fire personer, 2-4 personer
Familie suiterne til fire personer er ca. 34 m² og der er fliser på gulvet. Der er et soveværelse med to rigtige sengepladser. Der er desuden et værelse med to lænestole, som kan slås ud som senge – i udslået form måler disse 62x175 cm, som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo fire personer og det muligt at få børnepris på ét barn. 

Familie suite til seks personer, 3-6 personer
Familie suiterne til seks personer er 40-50 m² og der er laminatgulv. Der er et soveværelse med to rigtige sengepladser. Der er desuden to rigtige sengepladser i stuen samt to sovesofaer eller lænestole, som kan slås ud – i udslået form måler denne 62x175 cm, som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo seks personer og det muligt at få 1-2 børnepriser – for at opnå to børnepriser kræves det at I rejser med mindst tre børn.

Forkæl dig selv med lidt ekstra afslapning
Hvis du trænger til at koble af og forkæle dig selv lidt på ferien, så er spa-afdelingen på Diamant Residence rigtig skøn og holder temaet og stilen med adskillige ”diamant”-detaljer. Her er sauna, tyrkisk bad og dampbad, en lille indendørspool med jacuzzi, et relax-område med bløde, behagelig stole samt flere lokaler til de afslappende og afstressende behandlinger.

Mod betaling

Sauna, tyrkisk bad, indendørspoolen og dampbadet, samt behandlingerne i spa-afdelingen.


Officielt er hotellet kategoriseret til 4 stjerner, men sammenholdt med Nazars andre hoteller i Bulgarien har vi givet det 4+ stjerner.

Ved udlevering af håndklæderne, som kan benyttes ved poolen og stranden, betales et depositum.

Entreen til vandlandet Aqua Park er ikke inkluderet i opholdet på Diamant Residence, og er blot beskrevet som en oplagt udflugtsmulighed.

Børneklubben er åben fem dage om ugen.

Vær opmærksom på at ekstrasengene på Diamant Residence er smallere end de fleste ekstrasenge – kun 62x175 cm.


Mod betaling

Minibar og safetyboks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider