My Village

Kolymbia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Afstand strand: 3 km
  • Afstands center: 3 km
  • internet
  • room_balcony
  • meals: Selvforplejning
  • built_year: 2018, renoveret i 2019
  • transfer_time: Ca 45-60 min
  • pool: Privat pool
  • beach_chair
  • room_floor: Fliser
  • nbr_floors: 2
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 32

Hotelinformation

Sommerhus og hotel på samme tid
Forestil dig en skøn sommerferie i et græsk sommerhus med egen pool, terrasse og grill. På sommerhushotellet Kolymbia Village i Kolymbia udbyder vi 32 nybyggede, moderne sommerhuse med plads til op til otte personer i samme hus.

Det er det perfekte sted at samle hele familien til en skøn ferie på Rhodos. I dit private hus er der al slags husholdningsudstyr, og fra selve området er der kun ca. tre km til stranden og til masser af seværdigheder. Husene ligger på et højdedrag i et naturskønt område med bjerge på den ene side og en smuk slette, der leder til havet, på den anden side.

Husene på Kolymbia Village er placeret således, at du kan omgås dine naboer hvis du ønsker det, men du kan også vælge at din ferie skal være mere privat.

Hotellet ligger i et roligt lidt afsides område, og når du skal handle eller blot en tur til den nærmeste by Kolymbia, kræver det enten en bil eller taxi. Vi anbefaler derfor, at du lejer en bil, så du nemmere kan komme omkring og tage på opdagelse på smukke Rhodos, som har rigtig meget at tilbyde os besøgende

Privat pool og to strande
I dit sommerhus på Kolymbia Village har du egen pool med solsenge. Poolen indbyder til en opfriskende morgendukkert, afkøling i løbet af dagen og en hyggelig svømmetur om aftenen. Her kan du bade og nyde den varme sol, når det passer dig, samtidig med at børnene vil elske at have en pool at hoppe i, når det passer dem. Et garanteret hit!

Tæt på området er der to strande, som du kan besøge, hvis du vil have en tur i saltvand: Kolymbia Beach og Tsambika Beach. Begge strande har dejligt, turkisblåt vand, ligger kun tre og seks km fra hotellet og byder på fantastiske sol- og strandmuligheder. Her kan du leje solsenge og parasoller, og der er restauranter, som serverer snacks og frokost.

Grill i din egen have
Alle sommerhusene på Kolymbia Village har rummelige køkkener med masser af udstyr, som gør det nemt at lave mad til hele familien!

Alle køkkener har køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, opvaskemaskine, toastmaskine, espressomaskine, samt gryder, potter og pander til grundlæggende madlavning.

Hvert hus har sin egen kuglegrill med startpakke og kul samt nødvendigt grilludstyr. Der er med derfor mulighed for skønne grillmåltider med hele familien i Rhodos’ lune aftener.

En velkomstpakke bestående af vand, frugt, en flaske vin og opvaskemiddel til første opvask og tøjvask indgår i prisen.

Kun 500 m. fra hotellets indgang ligger nærmeste indkøbsbutik, så det er nemt handle til ugens måltider.

Hele familien samlet
I løbet af ferien i et af sommerhusene på Kolymbia Village kan hele familien rigtig være sammen og nyde kvalitetstiden med hinanden. Den private pool vil sikkert være populær blandt vandglade børn, og de kan måske også få nye venner i de nærliggende sommerhuse i området.

Det nærmeste og største vandland er Atlantica Mikri Poli, som I kan besøge hvis børnene vil prøve vandrutsjebaner. På Rhodos er der også mange aktiviteter og udflugter for gæster i alle andre – også nogle, som børnene vil synes om.

Opdag Rhodos på egen hånd
Kolymbia Village ligger ud til hovedvejen, som strækker sig rundt om hele øen. Det betyder, at du ved hjælp af egen lejebil kan køre til masser af dejlige strande, hyggelige Rhodos by og spændende seværdigheder, som for eksempel smukke Lindos, som virkelig bare skal opleves. For at kunne opleve alt dette og få så meget ud af ferien som muligt, anbefaler vi at du lejer en bil.

Golfbanen Afandou Golf ligger kun fem km fra Kolymbia Village. I kort afstand er der også mulighed for bjergklatring og forskellige slags vandsport for hele familien. Rhodos har mange aktiviteter for store som små, både til lands og til vands. Tag gerne med på en af vores udflugter og udforsk mere af alt dette!

Nye, moderne sommerhuse
På Kolymbia Village tilbyder vi tre slags sommerhuse., som alle er moderne og har alt nødvendigt udstyr.

Alle sommerhuse er ca. 80 m² og har en stue med køkken samt to soveværelser. Der er fire rigtige sengepladser og en sovesofa, der måler 190x160 cm. Forskellen mellem de forskellige hustyper deres respektive haver eller pooler.  

Alle sommerhuse har badeværelser med badekar, vaskemaskine med indbygget tørretumbler (inklusive startpakke til første vask), tørrestativ, strygejern og strygebræt, hårtørrer og der er to set lagner og håndklæder per person, samt en rulle toilet papir som fåes ved check-in.

For at se hvilket udstyr der er i køkkenet, se venligst under ”Mad og Drikke”. Der er både wifi, satellit-TV, Android-TV og Netflix i huset. for sidstnævnte kræves egen konto for at logge ind. 

Alle værelser har egen aircondition, elektriske skodder for vinduerne samt klinkegulv. Der er ingen safety boks.

Hvis I rejser med små børn kan I få en børneseng og børnestol på forespørgsel– uden ekstra omkostninger.

To soveværelser og dagligstue, lille pool og lille have, 2-6 personer
Disse huse er 80 m² og har en lille pool samt en meget lille have, der mest består af buske og blomster. Hus, pool og have måler tilsammen ca. 180-200 m². Der er fire rigtige sengepladser og en sovesofa, der måler 190x160 cm. Villaen kan, mod tillæg, bestilles som enkelvilla.  

To soveværelser og dagligstue, pool, 2-6 personer
Disse huse er 80 m² og har en terrasse med en større pool. Hus, pool og have er ialt ca. 150 m². Der er fire rigtige sengepladser og en sovesofa, der måler 190x160 cm. 

To soveværelser og dagligstue, pool og stor have, 2-6 personer
Disse huse er 80 m² og har en større pool samt en grøn have. Hus, pool og have måler ialt ca. 250-300 m². Der er fire rigtige sengepladser og en sovesofa, der måler 190x160 cm. 

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Kolymbia Village har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle sommerhusene, som gør at elektriciteten og air condition afbrydes, når gæsterne forlader værelset.

• De har udskiftet alle pærer med LED-pærer for at reducere elektricitet-forbruget.

• De har installeret et system, som gør at 95 % af vandet fra poolene bliver genanvendt andre steder på området. • Der bliver brugt en el-vogn til at komme omkring området, når der for eksempel skal transporteres linned, rengøringsmateriale m.m.

• Der bliver brugt miljøvenlige produkter til rengøringen.


Husk at kontakte guiderne ved ankomst for at få vigtig information om ind-checkningen på Kolymbia Village!

Som udgangspunkt kommer vores guider ikke til Kolymbia Village. Du er altid velkommen til at kontakte guiderne via telefon, chat, sms eller mail for at aftale et møde, bestille en udflugt eller få hjælp hvis der er behov for det.

Poolen rengøres to gange om ugen.

Sommerhuset overleveres med to sæt lagen og håndklæder per person.

Huset overleveres rengjort ved ankomst og yderligerligere rengøring kan tilkøbes på stedet. For gæster, som bliver i to uger, indgår rengøring også én gang midt i opholdet. Rengøringsudstyr findes, men rengøringsmidler skal indkøbes.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider