Bluebay Beach Resort & Spa

Zanzibar, Tanzania Flag - Tanzania

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 40 km
  • Lufthavn Zanzibar Kisauni International Airport (ZNZ): 45.8 km (1 hour 8 mins)
  • Pool: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste centrum: 40 km
  • Bar
  • Restaurant: 3

Hotelinformation

Bluebay Beach Resort & Spa er et elegant hotel i traditionel stil på Zanzibars smukke vestkyst. En ferie her er ensbetydende med afslapning, sol og svømmeture i rolige og fredelige omgivelser. Hotellet ligger direkte ved den kridhvide sandstrand og tilbyder dejlige dobbeltværelser eller juniorsuiter med farverig indretning og beliggenhed i hotellets tropiske have.

På hotelområdet finder du både en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter. Menuerne byder på alt fra lokale og internationale retter til skaldyr og grillede specialiteter. Vil du have en ekstra særlig oplevelse, kan du besøge restauranten på stranden og mærke sandet mellem tæerne, mens du nyder en god middag. Hotellet har også en poolbar, hvor du kan bestille farverige drinks, samt en café med søde sager, is og sandwich. Halvpension er inkluderet i prisen, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

En stor del af opholdet på Bluebay Beach Resort & Spa handler om sol og badning. Du kan nemt køle af i en af hotellets pools, og hvis du trænger til en saltvandsdukkert, ligger den skønne strand lige ved siden af. Når du trænger til en pause fra driverlivet, kan du give dig i kast med forskellige vandsportsaktiviteter nede på stranden, træne i hotellets motionsrum eller prøve kræfter med tennis. Hvis du vil udforske livet under havoverfladen, kan du besøge dykkercentret. For hotellets yngre gæster er der en international børneklub, hvor børnene kan lege og få nye venner i løbet af ferien.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider