Anjeliq Downtown Hotel

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Aircondition
  • DistanceToBeach:
  • Pool
  • Bar
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/alanya/anjeliq-downtown-hotel/

Hotelinformation

Nyrenoveret og stemningsfuldt hotel tæt på alle Alanyas fortræffeligheder 
Angeliq Downtown Hotel byder dig velkommen til et ophold med central beliggenhed i Alanya. Hotellet er for nyligt renoveret og er indrettet med en eminent og gennemført stil, der gør dit ophold en helt særlig oplevelse. Her langt fra dagligdagens normale rammer kan du virkelig lade feriehumøret sprede sig i de stemningsfulde omgivelser.

Men ikke kun hotellets interiør gør sig bemærket, det indbydende poolområde skal også nok sende feriestemningen i den helt rigtige retning. Her lokker den sæsonåbne pool til en kølig dukkert, mens solsengene frister til solbadning eller endnu et kapitel i din yndlingsbog. Foretrækker du sand mellem tæerne, bor du i gåafstand til den dejlige Kleopatra-strand, hvor hotellet har et privat strandafsnit med solsenge, parasoller og strandhåndklæder mod betaling. Her er der også mulighed for prøve kræfter med forskellige typer vandsport mod betaling.

Hotellet har både restaurant og bar, hvor du kan købe forfriskninger i løbet af ferien. Restauranten er åben fra kl. 12.00-23.00 og serverer a la carte-retter. Og i hotellets spa kan du forkæle dig selv med massage, sauna eller tyrkisk bad mod betaling.

Med den gode placering i Alanya er du desuden aldrig langt fra byens restauranter, cafeer og barer. Du er selvfølgelig også tæt på alle Alanyas butikker, seværdigheder og forlystelser. Er hotellets pool fx slet ikke nok for en vandhund som dig, bor du kun 5 minutter fra Alanya Waterpark, der byder på både vandrutsjebaner og forskellige bassiner til sjov og leg under åben himmel.

Sådan bor du
På Angeliq Downtown Hotel har du forskellige muligheder for indkvartering, enten dobbeltværelse, familieværelse eller Familiesuiter.

Dobbeltværelserne er lyst og farverigt indrettet med badeværelse, balkon, tv, kaffe-/tefaciliteter, hårtørrer, aircondition og WiFi (10 euro pr. uge) . Her kan I bo maks. to personer.

Familieværelserne er lyst og farverigt indrettet med badeværelse, balkon, tv, kaffe-/tefaciliteter, hårtørrer, aircondition og WiFi (10 euro pr. uge) . Her kan I bo maks. tre personer. 

Familiesuiterne er lyst og farverigt indrettet med badeværelse, balkon, tv, kaffe-/tefaciliteter, hårtørrer, aircondition og WiFi (10 euro pr. uge) i. Her kan I bo maks. fire personer. 

Pension
Dit ophold på Angeliq Downtown Hotel er med morgenmad, der serveres fra buffet mellem kl. 07.00 og 10.00.

Mere om Angeliq Downtown Hotel
Vaskeriservice kan benyttes mod betaling. Personalet er behjælpelige med leje af både bil og cykel, så du let kan tage ud at udforske området omkring Alanya. Poolen er åben fra kl. 07.00-19.00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider