Anfi Emerald Hotel

Amadores, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 48.0 km (33 mins)
  • Nærmeste strand/badested: 1,7 km
  • Nærmeste centrum: 1,6 km
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant
  • Minimarked
  • Rengøring pr. uge: 5

Hotelinformation

Anfi Emerald Hotel er et flot lejlighedshotel i rolige omgivelser med udsigt over bjergene og golfbanen. Hotellet ligger i fredfyldte Playa del Cura på Gran Canarias sydkyst, og her kan du få en afslappende ferie ved det rummelige poolområde, der byder på to pools, separat børnepool, liggestole og parasoller. Vil du tage en dukkert i Atlanterhavet og få sand under fødderne, tilbyder hotellet gratis bustransport flere gange dagligt til Anfi Beach.

På hotellet ligger en kombineret bar og restaurant, hvor du kan bestille kølige drikkevarer og enkle retter. Hotellets lækre food truck ligger direkte ved golfbanen og byder på herlig udsigt og forfriskende drikkevarer. Der ligger også et minimarket, hvor du blandt andet kan købe snacks og frugt. Anfi Emerald Hotel har et godt udbud af sport, træning og aktiviteter, hvis du gerne vil røre dig i ferien. Her er både motionsrum, vandgymnastik, pool med svømmebaner og yoga. Hotellets eget personale arrangerer dagligt sjove aktiviteter som bingo, bueskydning og dart. Har du lyst til at spille golf på ferien, ligger Anfi Tauro Golf, en velplejet 18-hulsbane, lige ved hotellet.

Anfi Emerald Hotel tilbyder lyse, rummelige lejligheder med store balkoner og terrasser og plads til op til seks personer - perfekt, hvis I rejser mange sammen. Lejlighedens lille køkken har alt, du skal bruge for at lave enkle retter i ferien, og du køber nemt ind i hotellets minimarked. Et større udbud af butikker, restauranter og shopping finder du i Puerto Rico, som ligger cirka 2 kilometer fra hotellet. Den nemmeste måde at komme dertil er med taxi eller lejebil. Vil du se mere af Gran Canaria, kan vi anbefale vores brede udvalg af udflugter på øen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider