Diamonds Mapenzi Beach

Zanzibar, Tanzania Vis på kort

More about facilities ▼

Afstand

  • Afstand til strand: 0m
  • Afstand til byen: 40km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Skønt All Inclusive-hotel direkte på stranden
Det charmerende hotel Diamonds Mapenzi Beach er placeret direkte på den endeløse og kridhvide sandstrand i Kiwengwa, som ligger på Zanzibars østkyst. Det skønne hotel er omkranset af høje, slanke kokospalmer og farvestrålende blomster. Hver aften kan du nyde den helt enestående solnedgang fra hotellet, mens du nyder en kold forfriskning – mere idyllisk bliver det ikke.

Diamonds Mapenzi Beach har et skønt poolområde med tilhørende liggestole, hvor du kan nyde tilværelsen hele dagen. Når sulten melder sig, kan du spise på en af hotellets tre restauranter, som tilbyder både internationale og lokale retter. Hotellet har en poolbar, strandbar og en vandpibebar, hvor du kan få slukket tørsten med en kold cola eller en farverig drink. I poolbaren og strandbaren kan du også få stillet den lette sult, her serverer de nemlig snacks det meste af dagen.

Med et ophold på Diamonds Mapenzi Beach kommer du bestemt ikke til at kede dig. Her er både fitnesscenter, spafaciliteter og en tennisbane. Hotellet vil også meget gerne være behjælpelige med at arrangerer ture rundt på øen. Tag f.eks. med til Prison Island – en lille ø som er hjemsted for et væld af skildpadder. Har du lyst til at udforske livet under havets overflade, så kan d både dykke eller snorkle i Det Indiske Ocean.

Vis på kort

Kort