Bravo Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Diamonds La Gemma dell'Est

Zanzibar, Tanzania Vis på kort

Hotelinformation

All Inclusive-ferie på en af Zanzibars blødeste sandstrande
Det smukke hotel Diamonds La Gemma Dell´est er perfekt for dig, der ønsker at læne dig tilbage og nyde en luksuriøs ferie i fantastiske omgivelser. Hotellet ligger i byen Nungwi på den nordvestlige del af Zanzibar og lige ud til en af de bedste og blødeste sandstrande på Zanzibar. Her er der rig mulighed for at nyde drømmeferien på Zanzibar.

Diamonds La Gemma Dell´est har 4 restauranter, som serverer både lokale og internationale retter. Hotellets seafood restauranten har en helt unik placering på en bro et godt stykke ude i havet. Her kan du nyde de smukkeste solnedgange, mens du sipper cocktails og spiser god mad.

Hotellet har en dejlig pool, hvor du kan tage en kølende dukkert og nyde udsigten over havet. Skal hele ferien ikke gå med solbadning på stranden, så har Diamonds La Gemma Dell´est et væld af faciliteter, du kan benytte dig af. Du kan b.la holde formen ved lige i hotellets fitnesscenter eller tage et par afslappende timer i hotellets spaområde.

Nungwi er Zanzibars næste største by, og her finder du et hav af restauranter, barer og shopping muligheder. Er du kunstinteresseret, så har byen også flere små gallerier, hvor du både kan kigge og købe imponerende kunst.

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 0m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort