DoubleTree by Hilton Zanzibar

Zanzibar, Tanzania Flag - Tanzania

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown:
  • Bar
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/zanzibar/doubletree-by-hilton-zanzibar/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 0 m

Hotelinformation

Lækkert 4-stjernet hotel med enestående beliggenhed
Det fantastiske Double Tree Resort by Hilton ligger på den nordligste spids af Zanzibar i fiskerbyen Nungwi. Dette skønne hotel, som er placeret direkte på stranden og er omringet af grønne palmetræer, sætter de perfekte rammer for din drømmeferie på Zanzibar.

Temperaturen er ofte høj på Zanzibar, og derfor kan det være rart med en afkølende dukkert i hotellets dejlige pool, mens du nyder den maleriske udsigt over Det Indiske Ocean. Poolområdet er omkranset af et grønt og frodigt område, og her er masser af liggestole, så du kan nyde solens stråler. Den hvide sandstrand ligger kun få skridt fra hotellet, hvor du kan tage et dyp i det azurblå hav eller slappe af og nyde tilværelsen. 

Hotellet har en dejlig a la carte restaurant, hvor de serverer retter for enhver smag. Derudover har hotellet en restaurant, som udelukende serverer buffet morgen, middag og aften. Har du brug for kolde forfriskninger eller farverige drinks, kan du fint benytte hotellets poolbar. Double Tree Resort by Hilton har også et fitnesscenter, som står til fri afbenyttelse af hotellets gæster. 

Double Tree Resort by Hilton ligger ikke langt fra centrum af Zanzibars næststørste by, Nungwi. Her finder du et væld af hyggelige, lokale butikker, skønne restauranter og festlige barer. Nungwi er også et perfekt sted til at udforske livet under havets overflade, her er nemlig masser gode områder, hvor du både kan dykke og snorkle. 

Sådan bor du
På Double Tree Resort by Hilton bor du på moderne indrettede standard dobbeltværelser med udsigt til hotellets skønne omgivelser. Her er er plads til maksimalt 2 voksne og 1 barn. Alle værelserne er udstyret med eget toilet/bad, minibar, elkedel, TV, telefon og aircondition. 

Pension 
Dit ophold på Double Tree Resort by Hilton er med fuld pension og med mulighed for at tilkøbe All inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider