Bravo Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

DoubleTree by Hilton Zanzibar

Zanzibar, Tanzania Vis på kort

Hotelinformation

Lækkert 4-stjernet hotel med enestående beliggenhed
Det fantastiske Double Tree Resort by Hilton ligger på den nordligste spids af Zanzibar i fiskerbyen Nungwi. Dette skønne hotel, som er placeret direkte på stranden og er omringet af grønne palmetræer, sætter de perfekte rammer for din drømmeferie på Zanzibar.

Temperaturen er ofte høj på Zanzibar, og derfor kan det være rart med en afkølende dukkert i hotellets dejlige pool, mens du nyder den maleriske udsigt over Det Indiske Ocean. Poolområdet er omkranset af et grønt og frodigt område, og her er masser af liggestole, så du kan nyde solens stråler. Den hvide sandstrand ligger kun få skridt fra hotellet, hvor du kan tage et dyp i det azurblå hav eller slappe af og nyde tilværelsen. 

Hotellet har en dejlig a la carte restaurant, hvor de serverer retter for enhver smag. Derudover har hotellet en restaurant, som udelukende serverer buffet morgen, middag og aften. Har du brug for kolde forfriskninger eller farverige drinks, kan du fint benytte hotellets poolbar. Double Tree Resort by Hilton har også et fitnesscenter, som står til fri afbenyttelse af hotellets gæster. 

Double Tree Resort by Hilton ligger ikke langt fra centrum af Zanzibars næststørste by, Nungwi. Her finder du et væld af hyggelige, lokale butikker, skønne restauranter og festlige barer. Nungwi er også et perfekt sted til at udforske livet under havets overflade, her er nemlig masser gode områder, hvor du både kan dykke og snorkle. 

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 0m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort