Amaan Beach Bungalow

Zanzibar, Tanzania

7 nætter Vis på kort
Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til strand: 0m

Hotelinformation

Skønt hotel direkte på stranden
På den nordlige spids af Zanzibar i Nungwi, kun et stenkast fra havet, ligger det afslappede hotel Amaan Bungalow. Med et ophold på Amaan Bungalow er der rig mulighed for at nyde drømmeferien i fantastiske omgivelser. Det dejlige hotel er omringet af store, grønne palmetræer, og det turkisblå hav betager fra første øjekast. 

Tag en dukkert i hotellets pool og nyd udsigten over Det Indiske Ocean, eller gå dig en tur på den kridhvide sandstrand. Omgivelserne bliver ikke meget bedre, og når der er højvande, kan du faktisk gå direkte fra hotellets store fælles terrasse og ned i havet. Hotellets restaurant og bar er hævet et godt stykke over joden og ligger helt ned til havet, så her kan du nyde alverdens retter og farverige drinks til lyden af de brusende bølger. 

Selvom det er fristende at bruge hele ferien på langs, så er der også masser af andre ting at give sig til. Nungwi er Zanzibars 2. største by, så her finder du et væld af lækre restauranter, barer og butikker. Har du lyst til at se, hvordan det ser ud under havets overflade, så er der også masser af steder, hvor du enten kan dykke eller snorkle. 

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort