Hotel Sunrise

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Varna (VAR): 24.1 km (30 mins)
  • Pool
  • Bar
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/bulgarien/golden-sands/hotel-sunrise/
  • DistanceToBeach: 400 m
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 25 km, VArna
  • Restaurant

Hotelinformation

Godt hotel i rolige omgivelser og tæt på strand og by

400 meter fra stranden ligger Hotel Sunrise – et skønt resort med en god beliggenhed i den rolige del af Golden Sands, men samtidig tæt på både strand, butikker, restauranter og barer.

På hotellet finder du en lang række aktiviteter – lige fra tennis, volley og basket (ligger kort gang fra hotellet) til et nyere udendørs område med enkelte fitness-faciliteter. Der er naturligvis også fire udendørspoolområder, en indendørspool og en jacuzzi, hvor du kan nyde ferielivet i fulde drag.

For de yngste er der en international børneklub, hvor børnene kan lege med andre børn i løbet af dagen. Derudover er der en sjov legeplads, mini disko og en børnepool, hvor børnene kan plaske rundt og have det sjovt.

Hotellet har sin egen restaurant, hvor du både kan spise inde og ude. All Inclusive er inkluderet i dit ophold, hvilket gør ferien ekstra nem – så er mad og drikke nemlig allerede betalt for. Fra restaurantens terrasse kan du nyde hotellets flotte udsigt over poolen og havet. Derudover er der både pool-, lounge- og lobbybar. 

Sådan bor du på Hotel Sunrise
På hotel Sunrise bor du i fine og store værelser. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, når du bor på Hotel Sunrise:

Dobbeltværelse med balkon og udsigt til parken: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og udsigt til parken. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Dobbeltværelse med stor balkon og to senge: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt eller udsigt til haven. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo fire personer, heraf maks. tre voksne.

Dobbeltværelse med stor balkon og to senge: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt eller udsigt til haven. Værelset er indrettet med tre enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo fem personer, heraf maks. tre voksne.

Dobbeltværelse comfort med balkon: Fine værelser på ca. 24 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Executive værelse med udsigt til parken: Fine værelser på ca. 24 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, te- & kaffefaciliteter, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Executive værelse med havudsigt: Fine værelser på ca. 24 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, TV, te- & kaffefaciliteter, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

2-værelses lejlighed med balkon: Fine lejligheder på ca. 26 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, sovesofaer/ekstra senge, aircondition, TV, te- & kaffefaciliteter, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og to børn på værelset.

Pension
Opholdet er med All Inclusive

Mere om Hotel Sunrise
Børn beregnes som voksne fra 12 år og op efter.

I receptionen kan der lejes en safebox.

Hotel Sunrises beliggenhed er ganske unik – det ligger nemlig i hjertet af et fredet naturområde og kun 400 meter til en dejlig sandstrand. Den brede sandstrand er perfekt til at nyde en afslappende sommerdag. Desuden er der gratis shuttleservice til stranden.

Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider