De La Pace, Sure Hotel Collection by Best Western

Firenze, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Florence Airport (FLR): 8.2 km (23 mins)
  • Nærmeste centrum: 1 km
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Dette hotel ligger i hjertet af det historiske centrum i en bygning fra det 19. århundrede og er et ideelt udgangspunkt at udforske byens herligheder fra til fods. Hotellet ligger blot omkring 10 minutters gang fra Domkirken og Michelangelos David. Hotellet ligger også på byens vigtigste busruter med stoppesteder lige uden for hovedindgangen. Hvis gæster ønsker at tilrettelægge deres rejse på forhånd, kan hotellet bestille billetter til museet Galleria degli Uffizi, Medici-kapellet, Galleria dell'Accademia og meget mere. Endvidere er der ca. 11 km til Peretola lufthavn.

Hotellet ligger i et florentinsk palads fra det 19. århundrede i en af Firenzes mest charmerende og fascinerende gader og vil forbløffe sine gæster med stedets karakteristiske skønhed, charme, elegance, moderne faciliteter og fremragende service. Hotellet er perfekt restaureret og møbleret med stil og elegance, og det tilbyder sine gæster storslået skønhed med den historiske arkitekturs charme. Her finder de historiske omgivelser, moderne faciliteter, raffinerede indretninger og udsøgte møbler sammen om at skabe en afslappende og fortryllende atmosfære. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 42 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Til faciliteterne hører også safeboks, vekselbørs, elevator, café og en bar. Gæsterne kan mod betaling desuden benytte garagen, stedets WLAN/internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice.

Alle værelser har eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som internetadgang og fjernsyn. Hertil kommer også safeboks og minibar som standardindretning.

Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

Befolkning i centrum: 1 km

Café | Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider