Hyatt Place Washington DC/US Capitol

Washington, USA Flag - USA

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Pool
  • Bar
  • Elevator
  • Internet

Hotelinformation

Fra Hyatt Place Washington DC/US Capitol, som ligger i hjertet af Washington, er det kun fem minutters kørsel til Gallaudet University og Walter E. Washington Convention Center. Dette hotel ligger 1,8 km fra Union Station Shopping Center og 2,5 km fra Kongressens forsamlingsbygning i USA.

Tag forbi dette hotels restaurant, og få frokost eller aftensmad. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Kontinental morgenmad serveres på hverdage fra kl. 06.30 til kl. 09.30 og i weekenderne fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mod et gebyr.

Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool og et døgnåbent fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og hjælp med udflugter/billetter.

Minimumsalder for check-in er 21 år. Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik.

Gyldigt billed-ID og kreditkort er påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter.

Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres. Minimumsalderen for indtjekning under den amerikanske Spring Break er 18 år. Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet. Det er almindelige praksis på Hyatt at besigtige optagede værelser minimum én gang inden for en periode på 24timer, selv hvis en gæst har anmodet om ikke at blive forstyrret. Der vil blive gjort en behørig indsats for, at gæster får forudgående varsel, før der åbnes ind til værelset.

Der er ingen indtjekning efter lukketid på denne ejendom. Gæster, der ankommer sent, vil først kunne tjekke ind morgenen efter.Ifølge Hyatts politik skal et værelse tilses mindst én gang i døgnet, også selvom en gæst har bedt om ikke at blive forstyrret. Hyatt forsøger så vidt muligt at give gæster besked på forhånd. Hotellets indgang og parkeringsservice ligger ved 24 NStNE.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet: Depositum for beskadigelse: USD 50.00 pr. nat. Vi har medtaget alle gebyrer, som hotellet har oplyst. Gebyrerne kan dog variere, alt efter opholdets længde og værelsestypen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider