Hotel Verde Mar & SPA

São Miguel, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 450 m
  • DistanceToBeach: 450 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/portugal/azorerne/ribeira-grande/hotel-verde-mar--spa/
  • Bar
  • Restaurant
  • Aircondition
  • Pool
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

5-stjernet hotel med skøn beliggenhed 
Det 5-stjernede Hotel Verde Mar & SPA ligger i allerførste parket ned til Monte Verde-strand på São Miguel-øen, og her har du altså den mest betagende udsigt til Atlanterhavet. Hotellet er perfekt for dig, der gerne vil nyde en afslappende ferie i luksuriøse omgivelser. 

Det er ikke uden grund, at hotellet har status som et Bravo Deluxe-hotel. På hotellets flotte poolområde kan du slænge dig i en af de mange solsenge, mens du nyder den smukke udsigt over havet. Bliver solen en tand for meget, kan du slå parasollen op og nyde en time eller to i skyggen, og hvis kroppen skal køles ned, kan du snuppe et dyb i den indbydende, turkisblå infinitypool. Når tørsten skal slukkes, kan du få en kold forfriskning i den udendørs bar.

Hotellets restaurant serverer en overdådig morgenmadsbuffet med lækre, lokalproducerede madvarer, og tilkøber du halvpension, nydes aftensmaden også her. Hotellet har desuden en lækker a la carte restaurant med et bredt og lækkert menukort. Hotellet har samtidig en indendørs bar, hvor du kan få farverige cocktails.

Skal ferien stå på absolut afslapning, kan du benytte dig af hotellets spaområde, hvor du kan få flere forskellige skønhedsbehandlinger, eller benytte dig af saunaen eller jacuzzien (mod gebyr). Hotellet har desuden et fitnessrum, hvor du kan holde formen ved lige i løbet af din ferie. Om aftenen vil der ind imellem være underholdning i form af live-musik.

Sådan bor du
På Hotel Verde Mar & SPA kan du enten vælge at bo på lyse og velindrettede dobbeltværelser med egen terrasse eller balkon. Værelserne er udstyret med TV, telefon, mini-køleskab, aircondition, elkedel, safebox (mod gebyr) og WIFI. Du kan også vælge at bo på dobbeltværelser med havudsigt. Alle dobbeltværelserne har plads til op til 2 voksne og 1 barn. 

Du kan også vælge at bo i Junior Suite med egen balkon og havudsigt. I Junior Suiten er der en dobbeltseng og et lille opholdsområde med en sovesofa. Suiten er udstyret på samme måde som dobbeltværelserne. Her er plads til op til 4 voksne.

Pension
Dit ophold på Hotel Verde Mar & SPA er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel Verde Mar & SPA 
Har du lyst til at opleve endnu mere af øen, så står personalet altid klar til at hjælpe dig med at booke en udflugt eller leje af bil eller cykel. Der er gratis WIFI på hele hotellet.

Deltager du på udflugter skal du møde op til Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. Nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Hotel Verde Mar & SPA.

Saunaen er i øjeblikket lukket. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider